Categorieën
Zoeken
Zoekterm(en)

Minimumprijs
€ 
Maximumprijs
€ 
Alleen met korting
Zoeken
Bestsellers

Welke kenmerken heeft een droge en vochtarme huid

Wat zijn de eigenschappen en kernmerken wanneer je een droge en vochtarme huid hebt?

  • Je huid voelt vaak trekkerig aan, zeker wanneer je in de ochtend wakker wordt of na een ontspannende douche
  • De huid kan soms wat schilvertjes vertonen na het reinigen of douchen
  • Je huid heeft fijne porien
  • Je huid glimt niet en kan soms wat "dof" tonen
  • De droge en vochtarme huid vertoont praktisch nooit onzuiverheden. Tijdens hormonale schommelingen kan een droge huid een puistje krijgen

Je kunt ook onze online huidanalyse invullen, wij geven je dan advies over welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor jouw droge & vochtarme huid.

Heb je verder nog vragen omdat je niet zeker weet wat voor huidtype jij hebt, neem dan contact met ons op. Wij vinden het leuk als je ons belt of mailt.

Bezig met laden...
dr.Hauschka Vloeibare Dagcreme Dr.Hauschka Vloeibare Dagcrème 100ml Artikelnr: 700027

Biologische en natuurlijke dagcrème van Dr.Hauschka met stimulerende en hydraterende eigenschappen. Geschikt voor de droge, vochtarme huid. Werkt verfrissend en verkwikkend en trekt snel in. Daarbij g
Per stuk € 37,95 *
Dr.Hauschka Gezichtsdampbad Dr.Hauschka Gezichtsdampbad Artikelnr: 700022

Gezichtsdampbad opent de poriën. Het heeft een gunstig, oplossend effect en bevordert een gezonde stofwisseling van de huid. Is geschikt voor de onzuivere huid die gevoelig is voor ontstekingen.
Per stuk € 22,50 *
Dr.Hauschka Gezichtslotion Dr.Hauschka Gezichtslotion incl. mini nachtserum cadeau Artikelnr: 700044

Natuurlijke & vetvrije dag & nachtverzorging van Dr.Hauschka die je aanbrengt onder je dag of nachtverzorging. Voor een frisse & gezonde teint.
Per stuk € 22,50 *
Dr.Hauschka Hydraterend Masker Dr.Hauschka Hydraterend Masker Artikelnr: 700368

Een hydraterende en verstevigend masker voor de droge, gevoelige en rijpere huid. Is als slagroom voor de huid. Werkt vet- en vochtregulerend. Bewaart de natuurlijke hydrolipidenmantel van de huid.
Per stuk € 37,95 *
Dr.Hauschka Oogbalsem Dr.Hauschka Oogbalsem Artikelnr: 700182

Oogbalsem zorgt voor een zacht beschermlaagje rond de ogen. De beschermende verzorging met de oogbalsem werkt intensief voor alle huidbeelden. De gevoelige huid rond de ogen voelt gladder aan.
Per stuk € 25,95 *
Dr.hauschka Oogcreme Dr.Hauschka Oogcreme Artikelnr: 700177

Verfijnt dunne lijntjes en rimpeltjes. Geschikt voor alle huidbeelden.
Per stuk € 27,50 *
Dr.Hauschka Reinigend Masker Dr.Hauschka Reinigend Masker Artikelnr: 700017

100% natuurlijk en biologisch droogte masker van Dr.Hauschka. Geeft een dieptereiniging voor de huid. Werkt genezend, kalmerend en regenererend. Het masker werkt normaliserend voor alle huidbeelden.
Per stuk € 25,95 *
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Dr.Hauschka Reinigingscreme Dr.Hauschka Reinigingscreme Artikelnr: 700038

Het zelfreinigende vermogen van de huid wordt gestimuleerd en het reinigt de huid diep zonder deze uit te drogen.
Per stuk € 12,95 *
dr-hauschka-reinigingsmelk Dr.Hauschka Reinigingsmelk Artikelnr: 700138

100% natuurzuivere en biologische reinigingsmelk. Is geschikt voor alle huidbeelden. Nu met een mini nachtserum van Dr.Hauschka cadeau t.w.v. €3.90
Per stuk € 21,95 *
Dr.Hauschka Rozencreme Dr.Hauschka Rozencrème Artikelnr: 700158

Rijke beschermende dag crème. Voor het hele gezin. Voor de normale, gevoelige, rode en droge huid. Ideale basis voor make-up. Met gratis miniatuur gezichtslotion t.w.v. €2.75
Per stuk € 23,50 *
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Dr.Hauschka Verstevigend Masker Dr.Hauschka Verstevigend Masker Artikelnr: 700262

Het Verstevigend Masker verzorgt de rijpere huid die snel droog wordt, minder goed herstelt en zijn stevigheid en elasticiteit verliest intensief. Verfijnt dunne lijntjes en rimpeltjes.
Per stuk € 35,50 *
Dr.Hauschka Vitaliserend Masker Dr.Hauschka Vitaliserend Masker Artikelnr: 700255

Bevordert de regeneratie van de huid en houdt haar vochtgehalte op peil. Verfijnt de poriën. De huid ziet er glad en vitaal uit. Voor de normale huid en de huid met onzuiverheden.
Per stuk € 28,95 *

Waarom natuurlijke huidverzorging beter is bij een droge en vochtarme huid


Natuurlijke huidverzorging & biologische cosmetica zorgen ervoor dat deze een droge huid daadwerkelijk voeden en ondersteunen zonder dat deze producten de huid zo afhankelijk maken dat je niet meer zonder kan.
In veel syntetische cosmetica zitten paraffine (en afleiders van dit ingedient) in. Dit ingredient heeft als eigenschap dat deze de huid afsluit waardoor zuurstof niet bij de huid kan komen. Het maakt de huid vet maar voedt niet, dus doet verder niets voor de huid. Een droge vraagt om voeding niet alleen om vet. Het is van belang bij een droge huid dat deze niet wordt afgesloten en dit doen syntetische producten vaak wel. Een droge huid wilt graag ademen, net zoals ieder ander huidbeeld eigenlijk.
Natuurlijke cosmetica voeden de huid daar waar nodig is. Kalmeren en hydrateren op basis van natuurlijke ingredienten. Deze natuurlijke ingredienten zou je zelfs kunnen eten dus wanneer deze in de huid dringen dan zijn deze ingredienten geen gevaar voor het lichaam.

Wij bieden een volledig assortiment aan met natuurlijke cosmetica merken en biologische huidverzorging voor de normale en droge huid. Heb je vragen of wil je graag advies over je huid? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! Of vul hier onze huidanalyse in.


| Meer