Categorieën
Zoeken
Zoekterm(en)

Minimumprijs
€ 
Maximumprijs
€ 
Alleen met korting
Zoeken
Bestsellers

Welke kenmerken heeft een normaal huidtype

Wat zijn de eigenschappen en kernmerken wanneer je gezegend bent met een normaal huidtype?

  • Je huid voelt zacht aan en trekt niet
  • Deze voelt niet droog
  • Je huid heeft normale porien, je ziet ze wel maar zjin niet groot en ook niet vuil
  • Je huid glimt niet snel maar heeft een "gezonde" glans
  • De normale huid vertoont bijna geen onzuiverheden. Tijdens hormonale schommelingen kan de normale huid een puistje krijgen

Je kunt ook onze online huidanalyse invullen, wij geven je dan advies over welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor jouw huidtype.

Heb je verder nog vragen omdat je niet zeker weet wat voor huidtype jij hebt, neem dan contact met ons op. Wij vinden het leuk als je ons belt of mailt.

Bezig met laden...
Dr. Hauschka Kweepeercreme Dr. Hauschka Kweepeercrème Artikelnr: 700107

Voor alle huidbeelden die hydratatie nodig hebben. Goed intrekkende, beschermende en verkwikkende dagcrème. Geeft bescherming tegen invloeden van buitenaf.
Per stuk € 20,50 *
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Dr.Hauschka Gezichtsdampbad Dr.Hauschka Gezichtsdampbad Artikelnr: 700022

Gezichtsdampbad opent de poriën. Het heeft een gunstig, oplossend effect en bevordert een gezonde stofwisseling van de huid. Is geschikt voor de onzuivere huid die gevoelig is voor ontstekingen.
Per stuk € 22,50 *
Dr.Hauschka Gezichtslotion Dr.Hauschka Gezichtslotion incl. mini nachtserum cadeau Artikelnr: 700044

Natuurlijke & vetvrije dag & nachtverzorging van Dr.Hauschka die je aanbrengt onder je dag of nachtverzorging. Voor een frisse & gezonde teint.
Per stuk € 22,50 *
Dr.hauschka Oogcreme Dr.Hauschka Oogcreme Artikelnr: 700177

Verfijnt dunne lijntjes en rimpeltjes. Geschikt voor alle huidbeelden.
Per stuk € 27,50 *
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Dr.Hauschka Reinigend Masker Dr.Hauschka Reinigend Masker Artikelnr: 700017

100% natuurlijk en biologisch droogte masker van Dr.Hauschka. Geeft een dieptereiniging voor de huid. Werkt genezend, kalmerend en regenererend. Het masker werkt normaliserend voor alle huidbeelden.
Per stuk € 25,95 *
Dr.Hauschka Reinigingscreme Dr.Hauschka Reinigingscreme Artikelnr: 700038

Het zelfreinigende vermogen van de huid wordt gestimuleerd en het reinigt de huid diep zonder deze uit te drogen.
Per stuk € 12,95 *
dr-hauschka-reinigingsmelk Dr.Hauschka Reinigingsmelk Artikelnr: 700138

100% natuurzuivere en biologische reinigingsmelk. Is geschikt voor alle huidbeelden. Nu met een mini nachtserum van Dr.Hauschka cadeau t.w.v. €3.90
Per stuk € 21,95 *
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Dr.Hauschka Reisverzorgingset Dr.Hauschka Reisverzorgingset limited edition Artikelnr: 703871

Een limited edition huidverzorging set van Dr.Hauschka verpakt in een biologisch katoenen toilettasje. Deze is gevuld met een 100% natuurlijke en biologische reinigingsmelk 30ml, reinigingscrème 50m e
Per stuk € 23,95 *
Dr.Hauschka Verstevigend Masker Dr.Hauschka Verstevigend Masker Artikelnr: 700262

Het Verstevigend Masker verzorgt de rijpere huid die snel droog wordt, minder goed herstelt en zijn stevigheid en elasticiteit verliest intensief. Verfijnt dunne lijntjes en rimpeltjes.
Per stuk € 35,50 *
Dr.Hauschka Vitaliserend Masker Dr.Hauschka Vitaliserend Masker Artikelnr: 700255

Bevordert de regeneratie van de huid en houdt haar vochtgehalte op peil. Verfijnt de poriën. De huid ziet er glad en vitaal uit. Voor de normale huid en de huid met onzuiverheden.
Per stuk € 28,95 *
B054 Green People Beauty Boost Skin Restore Green People Beauty Boost Skin Restore Artikelnr: B054

Zeer intensieve herstellende crème voor alle huidbeelden! Geeft direct een boost na ziekte, tijdens stress volle periodes of na overmatig zonnebaden.
Per stuk € 24,95 *
Green People Biologische dagcreme SPF 15 Green People Day Solution SPF 15 Artikelnr: B022

Een 100% natuurlijke en biologische dagcrème van Green People welke geschikt is voor alle huidtypes met factor 15. De dagcrème trekt snel in en beschermt de huid tegen externe invloeden.
Per stuk € 19,95 *

Waarom zou je bij een normaal en gezond huidbeeld goede huidverzorging moeten gebruiken?

Bij een normaal en gezond huidtype is het belangrijk goede huidverzorging te gebruiken

Je wilt natuurlijk jouw mooie gezonde huid ook gezond houden, daarom is het belangrijk je huid te reinigen en te verzorgen met de juiste verzorgingsproducten. Veel huidverzorging maakt de huid afhankelijk met als gevolg dat je alleen maar meer gaat "smeren" Natuurlijke & biologische huidverzorging heeft als belangrijke eigenschap dat deze het zelf herstellende vermogen van de huid niet aantast. En juist dit is belangrijk om te weten wanneer je gezegend bent met een "makkelijke" huid.
Wellicht ben jij juist geneigd je huid niet te reinigen in de avond. Maar ook jouw huid wilt graag gereinigd worden gezien deze door de dag heen wordt beinvloed door externe invloeden. Een normaal en gezond huidtype heeft wellicht minder "nodig" dan wanneer een huid uit balans is. Maar een goede reinigingsmelk en dagverzorging is toch echt wel een must. Door je huid in avond goed te reinigen en in de ochtend te verzorging met een dagcreme die bij jouw huidbeeld past blijft jouw huid gezond en minder gevoelig voor externe invloeden.

Natuurlijke huidverzorging bij een normaal en gezond huidtype

Bij een normale huid is het minstens zo belangrijk natuurlijke huidverzorging te gebruiken gezien deze de huid niet afhankelijk maakt van cosmetica. Dit kan namelijk gebeuren wanneer je syntethische huidverzorging gebruikt. Deze ondersteunen het zelf herstellende vermogen van de huid niet, maken de huid wel vet maar voedt deze niet met als gevolg dat je huid alleen maar om meer dagcreme vraagt dan deze nodig heeft. Natuurlijke en biologische huidverzorging ondersteunen je huid wanneer deze dat nodig heeft. Want ook een gezond en normaal huidtype voelt wel eens droog aan door externe invloeden. Een natuurlijke dagcreme houdt deze in balans.

Heb je vragen over welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor jouw huid? Neem dan contact met ons op. Onze huidtherapeute, schoonheidspecialisten of Dr.Hauschka Therapeuten helpen jou graag verder.

 


| Meer