webwinkelkeurmerk
check

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

check

Gratis verzending boven €45,-

check

Uitsluitend 100% natuurlijke cosmetica

check

Afhalen in onze fysieke winkel mogelijk

check

14 dagen retourrecht

check

Dagelijks snel bereikbaar via WhatsApp

Huidtype / De normale huid
Toon filters

Een normale huidtypeWeergave:
Laad meer

Wat zijn de eigenschappen en kernmerken wanneer je gezegend bent met een normaal huidtype?

  • Je huid voelt zacht aan en trekt niet
  • Deze voelt niet droog
  • Je huid heeft normale porien, je ziet ze wel maar zjin niet groot en ook niet vuil
  • Je huid glimt niet snel maar heeft een "gezonde" glans
  • De normale huid vertoont bijna geen onzuiverheden. Tijdens hormonale schommelingen kan de normale huid een puistje krijgen

Je kunt ook onze online huidanalyse invullen, wij geven je dan advies over welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor jouw huidtype.

Heb je verder nog vragen omdat je niet zeker weet wat voor huidtype jij hebt, neem dan contact met ons op. Wij vinden het leuk als je ons belt of mailt.

Bij een normaal en gezond huidtype is het belangrijk goede huidverzorging te gebruiken

Je wilt natuurlijk jouw mooie gezonde huid ook gezond houden, daarom is het belangrijk je huid te reinigen en te verzorgen met de juiste verzorgingsproducten. Veel huidverzorging maakt de huid afhankelijk met als gevolg dat je alleen maar meer gaat "smeren" Natuurlijke & biologische huidverzorging heeft als belangrijke eigenschap dat deze het zelf herstellende vermogen van de huid niet aantast. En juist dit is belangrijk om te weten wanneer je gezegend bent met een "makkelijke" huid.
Wellicht ben jij juist geneigd je huid niet te reinigen in de avond. Maar ook jouw huid wilt graag gereinigd worden gezien deze door de dag heen wordt beinvloed door externe invloeden. Een normaal en gezond huidtype heeft wellicht minder "nodig" dan wanneer een huid uit balans is. Maar een goede reinigingsmelk en dagverzorging is toch echt wel een must. Door je huid in avond goed te reinigen en in de ochtend te verzorging met een dagcreme die bij jouw huidbeeld past blijft jouw huid gezond en minder gevoelig voor externe invloeden.

Natuurlijke huidverzorging bij een normaal en gezond huidtype

Bij een normale huid is het minstens zo belangrijk natuurlijke huidverzorging te gebruiken gezien deze de huid niet afhankelijk maakt van cosmetica. Dit kan namelijk gebeuren wanneer je syntethische huidverzorging gebruikt. Deze ondersteunen het zelf herstellende vermogen van de huid niet, maken de huid wel vet maar voedt deze niet met als gevolg dat je huid alleen maar om meer dagcreme vraagt dan deze nodig heeft. Natuurlijke en biologische huidverzorging ondersteunen je huid wanneer deze dat nodig heeft. Want ook een gezond en normaal huidtype voelt wel eens droog aan door externe invloeden. Een natuurlijke dagcreme houdt deze in balans.

Heb je vragen over welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor jouw huid? Neem dan contact met ons op. Onze huidtherapeute, schoonheidspecialisten of Dr.Hauschka Therapeuten helpen jou graag verder.| Meer