webwinkelkeurmerk
check

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

check

Gratis verzending boven €45,-

check

Uitsluitend 100% natuurlijke cosmetica

check

Afhalen in onze fysieke winkel mogelijk

check

14 dagen retourrecht

check

Dagelijks snel bereikbaar via WhatsApp

Gezicht / Oogcrèmes & Serums
Toon filters

Natuurlijke oogcremes en serums

De huid rondom de ogen is dunner dan de rest van het gelaat, deze dien je dan ook goed te verzorgen

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van de natuurlijke oogcremes en serums die je vind op onze webshop?

  • Alle verzorgingsproducten voor de ogen zijn 100% natuurlijk
  • De ingredienten van de oogcremes zijn vervaardigd van biologische landbouw
  • Wij bieden cremes, serums & balsems aan speciaal voor de ogen
  • Oogverzorging om wallen mee te verhelpen  of lijntjes te verminderen
  • Gegarandeerd dierproefvrij en veelal vegan

Waarom is het gebruik van een oogcreme belangrijk?

De huid rondom de ogen is dun en kwetsbaar. De eerste lijntjes worden juist vaak hier zichtbaar.
Wij adviseren daarom vanaf 30+ een oogcreme te gaan gebruiken. Wanneer je last hebt van droge & gevoelige ogen
zal het gebruik van een natuurlijke oogcreme de huid kalmeren wat direct resulteert in een zachtere huid.


100% natuurlijke oogcremes en serums, maar ook balsems om de huid van rondom je ogen de verzorging te geven die zij verdiend.Weergave:

Natuurlijke en biologische cosmetica! Uit de natuur, speciaal voor jou!

Natuurlijk cosmetica zonder chemische toevoegingen.

Waarom natuurlijke en biologische cosmetica?

Natuurlijke cosmetica en biologische huidverzorgingsproducten bestaat al duizenden jaren. Natuurlijk werden er vroeger niets anders gebruikt dan wat er te vinden was in de natuur, voor iedere vorm van lichaamsverzorging. Jaren terug werden er nog geen chemische toevoegingen gebruikt om producten te bewerken en "zogenaamd" beter te maken. Destijds werd er gretig van de natuur gebruik gemaakt, door verschillende natuurlijke ingredienten met elkaar te mengen werden er bijzondere natuurlijke huidverzorging producten gemaakt.. De natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka en Green People zijn internationaal gecertificeerd. Dat wil zeggen dat er strenge controle is op de biologische huidverzorging producten van deze merken. Je kunt er dus vanuit gaan dat deze merken 100% natuurlijk zijn en dus veilig om te gebruiken.

Bij Biocare Online vind je alleen echte, pure natuurlijke cosmetica

Op de webshop van Biocare Online zul je uitsluitend, pure, natuurlijke & biologische cosmetica en huidverzorging vinden. Wij hebben een groot scala aan natuurlijke producten direct op voorraad. Uiteraard kiezen wij alleen voor merken waar wij voor 100% achter staan. Deze merken dienen een zeer belangrijke visie te hebben, de zelfherstellende werking van de huid wordt gestimuleerd. De merken Green People en Dr.Hauschka dragen beide deze belangrijke visie en zijn beide natuurlijke cosmetica en biologische huidverzorging producten.

 
Syntetische cosmetica versus natuurlijke cosmetica

Cosmetica kan worden geproduceerd vanuit 2 verschillende hoeken. Met syntetische ingredienten of juist natuurlijke ingredienten. Sommige merken bewandelen beide paden. Zij zeggen natuurlijk te zijn, maar de producten bevatten dan ook syntetische ingredienten. Daarom hanteren wij voor Biocare Online alleen natuurlijke cosmetica en biologische huidverzorging producten die gecertificeerd zijn. Syntetische producten worden door mensen gemaakt. En jawel, natuurlijke cosmetica komt uit de natuur! En in natuurlijke cosmetica komen er dus absoluut geen syntetische toevoegingen voor. Wel is het voor de consument soms lastig te zien wanneer iets echt natuurlijk is, gezien er "natuurlijk" op het etiket mag staan wanneer er maar 1 ingredient in zit die van natuurlijke oorsprong is. Op de webshop van Biocare Online ben je ervan verzekerd dat je huidverzorging producten aanschaft die absoluut 100% natuurlijk zijn.
 

Diverse keurmerken voor de natuurlijke cosmetica bij Biocare Online

Zowel Dr.Hauschka Cosmetica als Green People zijn beide gecertificeerd. BDIH, Natrue of het ECOCERT keurmerk. Deze keurmerken houden ieder jaar strenge controles op alle natuurlijke cosmetica die het keurmerk dragen of graag zouden willen dragen. De producten die het Natrue, BDIH of ECOCERT keurmerk dragen, verweken de natuurlijke grondstoffen uit biologische dynamische landbouw. Maar ook de diverse food & non food artikelen dragen keurmerken zoals EKO en zijn veelal biologisch!
Check eens onze pagina waarin wij nog iets dieper gaan op alle keurmerken die natuurlijke cosmetica of biologische producten dragen.
 

Natuurlijke cosmetica is hip!

De biologische branche is steigende. Steed meer wordt er geschreven over biologische producten en natuurlijke cosmetica. Dit vinden wij van Biocare Online natuurlijk enorm fijn. Want dat natuurlijke cosmetica echt beter is voor de huid, dat wisten wij al lang, maar het is zeer positief dat steeds meer consumenten op de hoogte zijn van de kwaliteiten van natuurlijke cosmetica en biologische huidverzorging producten. De natuurlijke cosmetica merken Dr.Hauschka en Green People zitten ook nog eens in een heel hip en luxe jasje! Die kun je absoluut een prominent plaatsje geven in je badkamer.
 

Natuurlijke cosmetica, is dat ook geschikt voor veganisten?

Ja dat kan! De huidverzorging producten van Green People zijn praktisch allemaal geschikt voor veganisten. Bij veel producten van Dr.Hauschka zijn geen dierlijke ingredienten gebruikt.
Op productniveau vind je direct terug op een product ook vegan is of niet.

 
Natuurlijke cosmetica hoeft niet duur te zijn!

De natuurlijke merken Dr.Hauschka Cosmetica & Green People hebben een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. Hetgeen wat je krijgt voor deze merken is in verhouding echt niet duur! Dr.Hauschka wordt op een zeer bijzondere wijze geproduceerd. Wanneer je dit proces kent, dan wordt het direct duidelijk dat je er een prima prijs voor betaald. Voor het biologische cosmetica merk Green People geldt voornamelijk: less is more! Je hoeft hiervan echt maar heel weinig te gebruiken. In verhouding kan een creme van €5.00 dan letterlijk duurder zijn dan de fantastische cremes van Green People. | Meer