Inloggen
Winkelmandje
NederlandsNederlands
Huidexperts 100% natuurlijke huidverzorgingProfessioneel advies Online en fysiek
Webwinkel Keurmerk
14 dagen bedenktijd Omdat je online niet alles kan zien
Volgende werkdag in huis! Bestel voor 15.00 uur

Kirsten test: REVIEW RAWW en INIKA Lipsticks

Kirsten test: REVIEW RAWW en INIKA Lipsticks
Geplaatst op 6-7-2023 door Donna
Hi, ik ben Kirsten Franken. Ik ben inmiddels 34 jaar, woon in het mooie Breda samen met mijn kat en mijn man! Dagelijks begeleid ik vrouwen naar een leven zónder vervelende pms klachten zoals pijnlijke borsten, buikkrampen, zware menstruatie, weinig energie en nog veel meer rot klachten! Dit doe ik door mijn eigen podcast, blogs op de website, instagram diverse online trainingen én met mijn eigen theeblend genaamd ‘Moon Flow thee’.  Het allereerste dat ik vrouwen leer is om ervoor te zorgen dat ze minder giftige en moeilijk afbreekbare stoffen in het lichaam krijgen voor een betere hormoonbalans. Dat is ook de reden dat ik altijd op zoek ben naar goede producten voor de huid én hormonen zodat ik meer vrouwen hierover kan vertellen.

Lippenstift, sommige vrouwen kunnen niet zonder en andere vrouwen vergeten dat ze hem op hebben gedaan en realiseren zich uren later dat er alleen nog een randje om hun lippen zit. Oeps....heel eerlijk ik ben vaak die laatste. Dat was voor mij ook een reden om jaren geleden te besluiten het niet vaak te dragen. Dit heb ik jaren volgehouden, maar inmiddels krabbel ik daar een beetje van terug. Steeds vaker vind ik het leuk om een lekkere lippenstift uit te zoeken en op te smeren. Niet te felle kleurtjes, want daar ben ik niet van. Maar het kan zo mooi staan. Toen ik onlangs twee nieuwe lipsticks opgestuurd kreeg vanuit Biocareonline.nl om te testen, hoopte ik op verbetering.

Oké dat moet ik even goed uitleggen. Al jaren koop ik alleen nog maar make-up die 100% hormoonproof en troepvrij is. Waarom ik dit zo belangrijk vind is omdat er veel make-up chemische en toxische stoffen zitten. Deze stoffen verstoren de natuurlijke hormoonbalans en kunnen echt voor vervelende klachten zorgen zoals PMS klachten. Ik koop dus al jaren bewust, echter waren er de afgelopen jaren nog niet zoveel merken en mogelijkheden als die er nu zijn. Ik heb een paar jaar geleden een keer een lipstick van INIKA Cosmetics gekocht en hoewel ik de kleur fantastisch vond, was ik een klein beetje teleurgesteld. De lippenstift was een beetje korrelig, voelde droog aan en bleef niet super goed zitten. Zoals je wellicht kunt verwachten, is die ergens in een lade nu stof aan het happen. Zonde, ik weet het. Maar als ik niet meteen fan ben, dan gebruik ik het gewoon niet. Hoewel ik tot dat moment ALLES van INIKA Cosmetics fantastisch vond.

Nu kreeg ik een lipstick van INIKA Cosmetics opgestuurd én van RAWW cosmetics om uit te proberen. Dit betekende dat INIKA Cosmetics een nieuwe kans kreeg en RAWW Cosmetics vooral mijn nieuwsgierigheid werkte. Ik maakte een deal met mezelf; vanaf nu elke dag één van de twee lippenstiften gebruiken en écht testen. Benieuwd naar mijn mening?RAWW Cosmetics Coconut Kiss – Angelic almond


Laat ik beginnen met mijn korte review over de RAWW Cosmetics lipstick. Ik kreeg de kleur ‘Angelic Almond’ opgestuurd, iets wat de dames bij biocareonline.nl hadden bedacht aan de hand van mijn huidskleur op een foto. Fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Als dat geen goede service is, dan weet ik het niet meer, maar...terug naar de lipstick. Deze lippenstift vind ik persoonlijk echt één van de beste, natuurlijke, op dit moment op de markt. De kleuren zijn mooi, blijven redelijk goed zitten en is super zacht op de lippen. Er zit niet alleen kokosolie in, zoals de naam wellicht doet vermoeden. Maar je vind ook mango- en jojoba olie terug in de lipstick. Precies de reden waarom ik zulke zachte en gehydrateerde lippen heb bij het gebruik van dit product. Je lippen krijgen er ook een lichte glans van en hoe stom het soms ook klinkt, ook deze verpakking van RAWW Cosmetics ziet er weer geweldig uit. Absolute aanrader dus!


INIKA Cosmetics Lipstick – Auburn


Ook deze lippenstift stelde mij niet teleur. Het is duidelijk dat INIKA Cosmetics heel wat verandert heeft in haar lipstick, want ook deze is inmiddels heel fijn om te gebruiken. Met shea butter, jojoba olie en argan olie is het nu ook een lippenstift die jouw lippen verzorgt en hydrateert. Hoewel die niet zo lang blijft zitten als sommige lippen uitdrogende long lipstick van reguliere merken, blijft het wel gewoon goed zitten en wil je zelfs je lippen opnieuw stiften om ze weer even extra zacht en subtiel glanzend te maken! Ik heb de oude lipstick die lag te verstoffen snel weggegooid en deze nieuwe zit nu standaard in mijn tas. Zo mooi om te zien dat producenten blijven ontwikkelen en vernieuwen. Zeker als dat met 100% natuurlijke ingrediënten is.


Lippenstift in de tas


Dankzij deze producten heb ik weer lippenstift in mijn tas zitten. En hoewel echte schoonheid van binnen zit, ben ik super blij dat er dit soort producten zijn, die soms aan de buitenkant ook mee helpen. Nieuwsgierig geworden? Bestel één van de twee zelf om een keer uit te proberen, of allebei! Dat kan natuurlijk ook!
Dank je wel dat je tijd hebt genomen dit artikel te lezen. Heeft het jou iets gebracht? Deel het dan verder. Via onze Sociale Media delen wij meer waardevolle informatie over natuur cosmetica. Voel je welkom ons daar te ontmoeten. Vragen beantwoorden wij met alle liefde. Je kunt ons bereiken via de chat, whatsapp, info@biocare.nl, Instagram en Facebook, of telefonisch (0229-758783 / 06-18968368).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen