Inloggen
Winkelmandje
NederlandsNederlands
Huidexperts 100% natuurlijke huidverzorgingProfessioneel advies Online en fysiek
Webwinkel Keurmerk
14 dagen bedenktijd Omdat je online niet alles kan zien
Volgende werkdag in huis! Bestel voor 15.00 uur

Kirsten test: REVIEW RAWW Cosmetics Pomegranate Complexion Powder

Kirsten test: REVIEW RAWW Cosmetics Pomegranate Complexion Powder
Geplaatst op 28-4-2023 door Suzanne

Hi, ik ben Kirsten Franken. Ik ben inmiddels 34 jaar, woon in het mooie Breda samen met mijn kat en mijn man! Dagelijks begeleid ik vrouwen naar een leven zónder vervelende pms klachten zoals pijnlijke borsten, buikkrampen, zware menstruatie, weinig energie en nog veel meer rot klachten! Dit doe ik door mijn eigen podcast, blogs op de website, Instagram, diverse online trainingen én met mijn eigen theeblend genaamd ‘Moon Flow thee’.  Het allereerste dat ik vrouwen leer is om ervoor te zorgen dat ze minder giftige en moeilijk afbreekbare stoffen in het lichaam krijgen voor een betere hormoonbalans. Dat is ook de reden dat ik altijd op zoek ben naar goede producten voor de huid én hormonen zodat ik meer vrouwen hierover kan vertellen.

Granaatappel of ook wel pomegranate in het Engels is misschien iets waar je niet gelijk aan denkt bij make-up of huidverzorging. Toch is het een ingredient die binnen RAWW cosmetics veel gebruikt wordt en dat is super! Want de olie van granaatappels staat bekend om de drie fantastische manieren waarom het jouw huid ondersteunt. Of het nou in je make-up zit verwerkt of in je gezichtsolie, jouw lichaam (en hormonen) worden er blij van.

Pomegranate zit vol antioxidanten die helpen om de schade op de huid te beperken. Denk hierbij aan schade door UV-stralen, vermoeidheid en luchtverontreiniging. Dit zorgt ervoor dat de huid langer beschermd blijft en pigmentvlekken op latere leeftijd worden voorkomen. Daarnaast hydrateert en kalmeert de olie de huid door ontstekingen in het lichaam te remmen. Als laatste zit de olie bomvol vitamine C wat ervoor zorgt dat jouw collageen op peil blijft en jouw huid elastisch blijft. Ook de fijne lijntjes en rimpels worden hiermee aangepakt.

Oké nu je dit weet....hoe fijn is het dan om te weten dat deze olie in jouw nieuwe favoriete poeder zit?

De RAWW Pomegranate Complexion Powder testen

Ik was weer een geluksvogel en mocht deze foundation poeder testen! In mijn blogs vertel ik wel vaker dat ik niet iemand ben die heel veel make-up draagt op de meeste dagen. Echter tegenwoordig gebruik ik vaak even snel een poeder om een fijne basis te hebben. Bij veel poeders gemaakt van mineralen merkte ik dat er vaak een glans overheen zat. Niet erg, maar dat hoeft voor mij niet altijd. Daarom was ik zo benieuwd naar deze versie en ik ben FAN!De zachte poeder biedt een fijne dunne basis op mijn huid. Hij is zacht, luchtig en glanst dus niet! Het heeft wel een kleine subtiele glans (die wil je ) maar je schittert niet de hele dag door. En terwijl ik met een mooi make-upje de dag doorkom wordt dus ondertussen mijn huid ondersteunt met onder andere de granaatappelolie die in de poeder is verwerkt. En er zit zelfs nog meer superfoods in deze poeders verwerkt. Je kunt denken aan pruimenpitolie, vitamine E, aloë vera en kokosolie die ook meewerken aan jouw stralende en gehydrateerde huid.

Ik vind ook dat de poeder goed blijft zitten en gelukkig niet na 2 uur geheel van mijn gezicht is verdwenen. Soms heb je dat ook met make-up (zeker met de natuurlijke versies), dat de poeder snel weer van je gezicht is verdwenen, en dat is precies wat je niet wilt, toch? Ik gebruik de RAWW pomegranate complexion powder zelf graag in combinatie met een fijne Kabuki brush zodat je de poeder goed kunt verdelen over de huid. En net zoals alle andere verpakkingen van RAWW cosmetics, maken de geweldige kleuren mij altijd weer extra vrolijk in de ochtend.

Al met al geeft het een hele natuurlijke matte look waar ik heel erg blij van wordt. Het voelt niet alsof ik een dikke laag make-up op mijn huid heb gesmeerd, maar wel een laagje dat goed blijft zitten en een goede dekking geeft. Het zorgt voor een mooie verdeling op de huid en mijn huid eronder blijft heerlijk zacht. Met 6 verschillende tinten poeder, zit er voor iedereen wel een geschikte versie bij. Heb je moeite om te bepalen welke kleur het beste bij jouw huid past? Neem dan contact op met het lieve team van biocareonline.nl, dan gaan zij je helpen met kiezen!

Kort samengevat, ik ben fan.

Sinds ik dit product heb, gebruik ik hem echt dagelijks en is mijn oude favoriete poeder best vaak in de lade van mijn badkamer meubel blijven liggen. En voor iemand die geen uren tijd wil zijn aan haar make-up is het een fijne en snelle manier voor een goede basis op mijn huid.
Ik zou zeggen, ga hem eens testen en ontdek hem zelf!Dank je wel dat je tijd hebt genomen dit artikel te lezen. Heeft het jou iets gebracht? Deel het dan verder. Via onze Sociale Media delen wij meer waardevolle informatie over natuur cosmetica. Voel je welkom ons daar te ontmoeten. Vragen beantwoorden wij met alle liefde. Je kunt ons bereiken via de chat, whatsapp, info@biocare.nl, Instagram en Facebook, of telefonisch (0229-758783 / 06-18968368).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen