Inloggen
Winkelmandje
NederlandsNederlands
Huidexperts 100% natuurlijke huidverzorgingProfessioneel advies Online en fysiek
Webwinkel Keurmerk
14 dagen bedenktijd Omdat je online niet alles kan zien
Volgende werkdag in huis! Bestel voor 15.00 uur

Kirsten test: REVIEW RAWW Cosmetics

Kirsten test: REVIEW RAWW Cosmetics
Geplaatst op 14-3-2023 door Suzanne
Hi, ik ben Kirsten Franken. Ik ben inmiddels 34 jaar, woon in het mooie Breda samen met mijn kat en mijn man! Dagelijks begeleid ik vrouwen naar een leven zónder vervelende pms klachten zoals pijnlijke borsten, buikkrampen, zware menstruatie, weinig energie en nog veel meer rot klachten! Dit doe ik door mijn eigen podcast, blogs op de websiteInstagram, diverse online trainingen én met mijn eigen thee blend genaamd 'Moon Flow Thee.' Het allereerste dat ik vrouwen leer is om ervoor te zorgen dat ze minder giftige en moeilijk afbreekbare stoffen in het lichaam krijgen voor een betere hormoonbalans. Dat is ook de reden dat ik altijd op zoek ben naar goede producten voor de huid én hormonen zodat ik meer vrouwen hierover kan vertellen.

De nieuwe producten testen!


Ik ben altijd weer een beetje vereerd als ik een nieuw product mag testen, want hoe leuk is dat? Toen ik de producten van Raww Cosmetics binnen kreeg, verscheen er direct een lach op mijn gezicht. De verpakking alleen al...wat geweldig. Ik vind veel merken vaak toch een beetje saai qua uitstraling of juist chique, maar deze vrolijke kleuren zorgen gelijk voor een goed begin van de dag. Hoewel mij is verteld dat het ook een lijn is om een wat jonger publiek mee aan te spreken, werd deze 34 jarige hier ook gewoon nog blij van! 
Daarnaast staat het merk RAWW bekend om het gebruik van echte superfoods voor je huid. Iets wat ik geweldig vind, want in dit geval bekend het ook gelijk dat er geen ‘troep’ in de producten zit. Geen stoffen die je lichaam niet kan verwerken of schadelijk voor je zijn. En dat is iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Daarnaast is het veelal vegan en de producten worden ook niet op dieren getest. Ik ben dol op dit soort merken! De lijn producten ziet er geweldig uit en de superfoods klink goed, dat is zeker, maar zijn het ook fijne producten?

Wat mocht ik testen?


Ik heb 4 verschillende producten mogen testen, namelijk een Resurfacing Serum, Bakuchiol Boost Face Oil, Tropical-Glow Face Tan Elixer en de Pomegrante Complexion Powder. Ik ga nu niet al te diep in op alle producten, maar we kunnen zeggen dat ik het merk uitgebreid heb kunnen testen! En het kort twee dingen waar ik gelijk enthousiast van werd;
Ik gebruik al jaren dezelfde producten voor mijn gezicht, dus ik vind het dan wel een beetje spannend om opeens iets anders te proberen, maar ik heb het toch gedaan. En ik ben gelijk een super fan geworden van de Caviar Lime AHA Resurfacing Serum. Het product is net wat dikker dan een olie, het voelt een beetje gelei-achtig aan, maar het is zo fijn op je huid. Net voor het slapen smeer ik hem op en ’s ochtend voelt de huid heerlijk zacht aan! 

Naast huid producten mocht ik ook de Pomegranate Complexion Powder testen. Ik ben niet iemand die héél veel make-up draagt maar een basis poeder toch steeds vaker. Ik ben dol op de natuurlijke poeders, maar ik kreeg vaak de opmerking ‘jouw poeder glittert erg'. Niks mis mee, want je kan niet genoeg shinen, maar ik was benieuwd of RAWW hier een andere versie van had. En ook dit product stelde mij niet teleur. Hij is zacht op de huid, dekt mooi en snel én geeft geen enorme glans over je gezicht. Alleen een mooie, luchtige dekking. En dankzij de granaatappel olie is hij ook nog eens voedend voor de huid!


En dan heb ik het nog niet eens gehad over de Bakuchiol Boost Face Oil. Een geweldige vervanger voor het welbekende wondermiddel Retinol. Een product waar veel mensen een geïrriteerde huid van krijgen. Waarom zou je dat doen? Super blij met dit soort alternatieven. Zodat we op een gezonde manier aan de fijne lijntjes, pigment vlekjes en veroudering kunnen werken!
Binnenkort een veel uitgebreidere blog wat betreft de specifieke producten, maar als eerste indruk van het merk RAWW ben ik erg enthousiast. Niet alleen vanwege de geweldige uitstraling van het merk (staat heerlijk vrolijk in je badkamer), maar vooral de ingrediënten die dit merk gebruikt om echte, goede producten te maken waar je huid blij van wordt. De superfoods zijn geweldig voor jouw huid én zorgen er bovendien nog voor dat de meeste producten ook extra lekker ruiken.
Ik kan niet wachten tot het merk officieel gelanceerd wordt in Nederland en kan jou alleen maar adviseren, ga het een keer proberen!

Liefs,
KirstenBedankt voor het lezen van dit artikel. Vond je het interessant? Deel het verder of neem een kijkje op onze Sociale Media, daar delen wij veel meer nuttige informatie over natuur cosmetica!  Mocht je vragen hebben dan kun je ons bereiken via de chat, Whatsapp, info@biocare.nl, @biocareonline op Instagram, of telefonisch (0229-758783 / 06-18968368).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen