Inloggen
Winkelmandje
NederlandsNederlands
Huidexperts 100% natuurlijke huidverzorgingProfessioneel advies Online en fysiek
Webwinkel Keurmerk
14 dagen bedenktijd Omdat je online niet alles kan zien
Volgende werkdag in huis! Bestel voor 15.00 uur

Melinda test: REVIEW INIKA Organic resveratrol oogcrème

Melinda test: REVIEW INIKA Organic resveratrol oogcrème
Geplaatst op 4-3-2022 door Suzanne
Al jaren worstel ik met het feit dat ik vaak en veel donkere kringen en wallen heb onder mijn ogen. Het valt ook direct op, omdat mijn gezicht verder nog weinig veroudering laat zien. Het zoeken naar dé geschikte oogcrème hiervoor blijkt een grote uitdaging. Tenminste totdat ik de INIKA Phytofuse Renew™ Eye Cream tegenkwam en daarom deel ik met liefde mijn bevindingen over dit unieke product met jou. 

Betere elasticiteit


De donkere kringen en wallen zijn aanzienlijk vermindert door de resveratrol en de druivenpitolie, welke samenwerken om de tere huid rond de ogen te verbeteren. Hierdoor wordt de huid rondom de ogen optimaal verzorgt. Het voorkomt en vermindert fijne lijntjes / rimpels en de wallen onder mijn ogen. 
 

Frisse blik


Eindelijk weer een frisse blik, want de INIKA Phytouse Renew Eye Cream van INIKA kalmeert en verfrist de huid. Het is zelfs mogelijk om deze unieke oogcrème in de koelkast te bewaren voor een extra verkoelend effect. Ideaal als je net als ik meer last hebt van de wallen en donkere kringen. Ook fijn als je in de avond nog naar een feestje wilt en de vermoeidheid toeslaat. Met deze oogcrème zie niet alleen jij, maar ook je ogen er weer stralend uit!  

Kracht uit de natuur


Deze oogcrème van INIKA is biologisch, natuurlijk en volledig vegan. De kracht uit de natuur doet hier volledig zijn werk. Met ingrediënten zoals o.a. squalaan (olijf), roos van jericho en druivenolie ben je verzekerd van een prachtig en goed verzorgde huid, extra versteviging en een voedende huid rondom de ogen. 

Makkelijk aan te brengen


Je gebruikt de oogcrème ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen van het gezicht.  De INIKA Phytouse Renew Eye Cream  is makkelijk aan te brengen met een handige applicator. Het kan een beetje koud aanvoelen, maar ik vind dit juist heel fijn bij mijn ogen. Je kunt eventueel nog gebruik maken van een rozenquarts roller om het nog beter in te laten werken, maar dit is niet noodzakelijk. Je kunt hem in de koelkast bewaren voor een extra kalmerend effect. 

Geschikt voor de gevoelige huid


Deze fijne oogcrème is ideaal voor de gevoelige huid en is dan ook vrij van alcohol, parabenen, EDTA, BHT-BHA en andere kunstmatige kleurstoffen. Ik heb zelf ook een hele gevoelige huid en mijn huid reageert hier heel fijn op. 

Mijn ervaring met de INIKA Resveratrol Oogcreme


Nadat ik ontzettend veel andere producten hebt gebruikt, kan ik zeggen dat ik het meeste resultaat behaald heb met dit fantastische product. Ik ben dan ook heel blij dat ik het juiste product hebt gevonden die echt werkt voor mijn wallen en donkere kringen onder mijn ogen. Het is daarnaast volledig natuurlijk en geschikt voor de gevoelige huid. Dat vind ik er belangrijk en ik geloof dan ook echt in de kracht van de natuur. Mijn oogopslag ziet er frisser uit, mijn wallen en donkere kringen zijn weg en ik ben dan ook heel enthousiast over dit product. Ik zou het elke vrouw met wallen, donkere kringen of lijntjes rondom de ogen aanraden. Een frisse blik is dan ook heel belangrijk en fijn om je goed te voelen. 

Het resultaat van de INIKA Resveratrol Oogcrème


Ook enthousiast geworden? Je kunt de INIKA Resveratrol Oogcrème bij biocareonline.nl aanschaffen voor €47,- (15 ml) en een kleinere probeer variant voor €15,95 (4 ml). Ik ben in elk geval groot fan en blijf trouw elke dag smeren. Love it!

Liefs,
MelindaDank je wel dat je tijd hebt genomen dit artikel te lezen. Heeft het jou iets gebracht? Deel het dan verder. Via onze Sociale Media delen wij meer waardevolle informatie over natuur cosmetica. Voel je welkom ons daar te ontmoeten. Vragen beantwoorden wij met alle liefde. Je kunt ons bereiken via de chat, Whatsapp, info@biocare.nl, Instagram en facebook, of telefonisch (0229-758783 / 06-18968368).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen