Inloggen
Winkelmandje
NederlandsNederlands
Huidexperts 100% natuurlijke huidverzorgingProfessioneel advies Online en fysiek
Webwinkel Keurmerk
14 dagen bedenktijd Omdat je online niet alles kan zien
Volgende werkdag in huis! Bestel voor 15.00 uur

Kirsten test: REVIEW RAWW Caviar lime AHA resurfacing serum

Kirsten test: REVIEW RAWW Caviar lime AHA resurfacing serum
Geplaatst op 6-7-2023 door Donna
Hi, ik ben Kirsten Franken. Ik ben inmiddels 34 jaar, woon in het mooie Breda samen met mijn kat en mijn man! Dagelijks begeleid ik vrouwen naar een leven zónder vervelende pms klachten zoals pijnlijke borsten, buikkrampen, zware menstruatie, weinig energie en nog veel meer rot klachten! Dit doe ik door mijn eigen podcast, blog, de website, instagram, diverse online trainingen én met mijn eigen theeblend genaamd ‘Moon Flow thee’.  Het allereerste dat ik vrouwen leer is om ervoor te zorgen dat ze minder giftige en moeilijk afbreekbare stoffen in het lichaam krijgen voor een betere hormoonbalans. Dat is ook de reden dat ik altijd op zoek ben naar goede producten voor de huid én hormonen zodat ik meer vrouwen hierover kan vertellen.

Laat ik maar gelijk eerlijk zijn, ik ben iemand die jarenlang dezelfde producten gebruikt als iets bevalt. Zo gebruik ik al jaren hetzelfde merk voor mijn gezicht en vond het best spannend toen ik de twee producten van RAWW Cosmetics mocht testen voor mijn gezicht. De eerste was de RAWW Cosmetics bakuchiol face oil, je kan mijn ervaring daarmee trouwens hier lezen. En nu ga ik je alles vertellen over de RAWW Cosmetics Caviar lime AHA resurfacing serum. Een mond vol om uit te spreken, maar geweldig voor je huid. Ik neem je even mee!

Ik ben er even ingedoken, want wat is nou precies een AHA resurfacing serum en waarom zou je het gebruiken? Even een korte les hierin. AHA staat voor alphahydroxyzuren, deze zuren zorgen er simpel gezegd voor dat de ‘lijm’ die jouw dode huidcellen bij elkaar houdt, wordt opgelost. Op die manier kunnen jouw dode huidcellen loslaten en krijg je een zachtere, jongere en stralendere huid. Vandaar de tweede helft van de titel.

Maar hoe zit het dan met de Caviar lime? Ik dacht echt in eerste instantie, ga ik nou dure kaviaar op mijn huid smeren? Maar wat blijkt? Caviar lime, ook wel vinger- of kaviaar limoenen genoemd, zijn een citrusvrucht. Ze zijn voornamelijk te vinden in de regenwouden van Australië en Nieuw-Guinea en bevatten van binnen allemaal kleine bolletjes of eitjes zoals kaviaar er ook uit ziet. 

Nou na dit snap je in elk geval de naam; RAWW Cosmetics Caviar Lime AHA resurfacing serum.

De ingrediënten van RAWW Cosmetics zijn altijd 100% natuurlijke superfoods, waardoor ze naar mijn mening altijd heerlijk ruiken en fris aanvoelen. Naast de kaviaar limoenen speelt papaya in dit serum ook een grote rol met vitamine B en C en voor het verjongen van de huid. Hennep en komkommer sluiten het rijtje met superfoods af.Review, wat vind ik van de RAWW Cosmetics Caviar Lime AHA resurfacing serum?


Nieuwsgierig als ik ben, heb ik dit product gelijk geprobeerd nadat ik het binnen had gekregen. Eerst even goed de huid reinigen en dan voor het slapen gaan aanbrengen. Het eerste dat mij opviel was dat het een beetje een gelei-achtige structuur heeft. Het pipetje maakt het makkelijk om te doseren en ik begin gelijk met smeren! Het serum trekt snel mijn huid in als ik het opsmeer en ik duik daarna lekker mijn bed in. De volgende ochtend word ik wakker en lijkt het alsof mijn huid iets zachter is. Maar ik weet ook dat niet alles zo snel werkt, dus ik trek nog geen overhaaste conclusies.

Vanaf dat moment gebruik ik de serum om de dag (zoals aangeraden) en na twee weken merk ik echt verschil op mijn huid. Ik heb vaak een wat drogere huid en geregeld schilfertjes in mijn gezicht. Maar de afgelopen weken heb ik dat helemaal niet meer gezien. Ik heb zelf ook het idee dat mijn make-up beter blijft zitten als ik de avond daarvoor het serum heb gebruikt!

Inmiddels ben ik 6 weken verder en is mijn huid een stuk zachter geworden en hij lijkt ook wat soepeler. Al vind ik dat laatste altijd lastig te meten, het lijkt wel zo. Tevens merk ik dat mijn gezicht dit jaar egaal bruin is geworden van de zon. Voor iemand die vaak vlekjes in haar gezicht krijgt zodra de zon erop schijnt, is dit best uniek. Ik geloof dat het door het serum komt.

Zoals ik zei, ik gebruikte al jaren vaste producten voor mijn huid. Maar dat was voornamelijk reiniging en hydrateren. Ik dacht altijd dat dit genoeg was, maar ik realiseer me nu (pas op mijn 34ste), dat mijn huid soms ook behoefte heeft aan ander serum of olie voor extra ondersteuning.

Zowel de RAWW Cosmetics Bakuchiol Boost Face Oil als de Caviar Lime serum blijven in mijn badkamer staan en ik sluit niet uit dat er ook nog andere serums van RAWW Cosmetics bij gaan komen.

Super blij dat dit merk sinds kort in Nederland verkrijgbaar is!Dank je wel dat je tijd hebt genomen dit artikel te lezen. Heeft het jou iets gebracht? Deel het dan verder. Via onze Sociale Media delen wij meer waardevolle informatie over natuur cosmetica. Voel je welkom ons daar te ontmoeten. Vragen beantwoorden wij met alle liefde. Je kunt ons bereiken via de chat, whatsapp, info@biocare.nl, Instagram en Facebook, of telefonisch (0229-758783 / 06-18968368).

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen