Inloggen
Winkelmandje
NederlandsNederlands
Huidexperts 100% natuurlijke huidverzorgingProfessioneel advies Online en fysiek
Webwinkel Keurmerk
14 dagen bedenktijd Omdat je online niet alles kan zien
Volgende werkdag in huis! Bestel voor 15.00 uur

Kirsten test: REVIEW natuurlijke zelfbruiner van INIKA

Kirsten test: REVIEW natuurlijke zelfbruiner van INIKA
Geplaatst op 17-2-2022 door Suzanne
Hi, ik ben Kirsten Franken van ‘’kom weer tot rust’, PMS- en menstruatie coach . Ik help vrouwen om hun hormonen weer terug in balans te krijgen en leer ze hoe ze kunnen samenleven met hun menstruatiecyclus. Één van de belangrijkste dingen die ik vrouwen leer, is het gebruik van 100% natuurlijke lichaamsverzorging voor een goede hormoonbalans. Dat is ook precies de reden dat ik groot fan ben van INIKA Organic. Ik neem je graag mee in mijn ervaring met de INIKA Tanning Mist!

De Tanning Mist van INIKA Organic, subtiel een natuurlijke glow


Een natuurlijk gebruinde tint het hele jaar door willen we volgens mij allemaal stiekem wel. Het laat ons stralen, geeft ons een goed gevoel en zorgt voor die speciale glow op je gezicht. Persoonlijk zoek ik het liefst een paar keer per jaar de zon op, maar helaas lukt dit niet altijd. Ik heb nog nooit een zelfbruiner gebruikt omdat ik het er vaak niet natuurlijk uit vind zien én omdat er stoffen in kunnen zitten die schadelijk voor het lichaam kunnen zijn.

Als PMS- en menstruatie coach let ik extra goed op wat ik op mijn huid smeer in verband met een gezonde hormoonbalans. Toen ik werd gevraagd om de INIKA Tanning Mist te proberen, wist ik al dat deze variant goed is voor mijn lichaam. Maar werkt het ook? Ik zal het maar gelijk verklappen. Sinds ik de Tanning Mist van INIKA heb geprobeerd, ben ik stiekem fan geworden van deze glow op mijn huid. Ik heb de natuurlijke zelfbruiner de afgelopen weken verschillende keren mogen testen en ben heel blij met het resultaat. Ik leg je graag uit waarom.

Wat maakt de Tanning Mist bijzonder?


De Tanning Mist van INIKA is een bruiningsspray, gemaakt van natuurlijke ingrediënten, die erg makkelijk in gebruik is. De mist bevat onder andere aloë vera en geraniumolie, waardoor de spray niet alleen goed is voor je huid, maar ook nog eens heerlijk ruikt. En dit allemaal zonder jouw poriën te verstoppen, vreemde strepen achter te laten of jouw huid uit te laten drogen. Het voelt alsof je jouw huid extra verzorging geeft in plaats van het gevoel dat je een dikke laag op je gezicht smeert die jouw huid gelijk helemaal verstopt. Je merkt niet eens dat je het op hebt!

Wat ik als pms- en menstruatie coach extra geweldig vind, is het feit dat alle ingrediënten natuurlijk zijn en daardoor niet schadelijk zijn voor je lichaam. Als je weet wat er gemiddeld in onze verzorgingsproducten zit, dan laat je ze liever staan. Gemiddeld genomen heb je voordat je jouw huis 's ochtends verlaat al meer dan 120 chemische stoffen op je huid gesmeerd waar jouw lichaam niet goed tegen kan. Elke dag weer. Dit zorgt bij zoveel vrouwen voor hormonale klachten, dat het eigenlijk echt te gek voor woorden is. Daarom adviseer ik alle dames dan ook om goed te kijken naar de producten die zij elke dag op hun huid smeren.

Alle producten van INIKA zijn 100% natuurlijk & biologisch en zijn vrij van parfum en alcohol. Ook is INIKA halal gecertificeerd en zijn de producten 100% dierproefvrij & vrij van microplastics. Je kunt alle producten dus met een gerust hart gebruiken. Geweldig toch? 

Hoe gebruik je de INIKA Tanning Mist?


Zorg dat je huid schoon en droog is als je gaat starten. Mocht je wat ruwe of droge plekken hebben, dan is het verstandig om die eerst in te smeren met een voedende crème en deze goed te laten intrekken. Denk hierbij aan je ellebogen of knieën bijvoorbeeld. Spray vervolgens de Tanning Mist op de huid en gebruik de bijbehorende gloves om met draaiende bewegingen de spray te verdelen over de huid. That’s it!

Het handigste is om de spray voor het slapen gaan te gebruiken. Het heeft ongeveer 10 uur nodig om volledig tot de juiste tint te komen, dus als je dan op staat, zie je direct het resultaat. Vind je de glow nog niet genoeg? Dan kan je er gewoon nog een laag overheen doen.

Tanning Mist & Tanning Gloves, match made in heaven


Ik raad je aan de Tanning Mist aan te brengen op de huid met de bijbehorende zelfbruiner handschoen. Deze super fijne handschoenen zorgen ervoor dat de spray goed verdeeld wordt over de huid zonder strepen of vlekken te maken. Ze komen in twee handige formaten. Een voor het lichaam en een kleinere voor het gezicht. Het materiaal van de zelfbruiner handschoenen is super zacht en gemaakt van duurzame stof. Net zoals bij de spray, zijn ook de gloves 100% vegan geproduceerd.

And last but not least: geen enkele kans op verkleuring van je handen na afloop, enkel een mooi resultaat op je lichaam of gezicht.

Mijn ervaring met de INIKA Tanning Mist


Na het ontvangen van het product, heb ik direct besloten om te kijken hoe ik zo duidelijk mogelijk het verschil kan zien. Ik ben begonnen met mijn gezicht. Hoewel soms wat lastig op de foto’s zichtbaar, had ik na een nachtje slapen een subtiele bruine gloed over mijn gezicht. Wooow...wat fijn is dit zeg! In één nacht ging ik van een ‘ik vind zelfbruiner onnatuurlijk en onnodig’ naar ‘wooow dit heb ik vaker nodig in mijn leven’ vrouw. Ik wilde nog een stapje verder gaan en besloot mijn benen ook een laagje te geven. Of beter gezegd, één been wel en het andere niet. Dan zie je pas écht goed het verschil, dacht ik.Bij het been heb ik de tanning mist twee keer aangebracht voor een perfect resultaat. Als ik beide benen bekijk zie ik pas echt hoe subtiel en mooi dit product de huid kleurt. Ik kan niet anders zeggen dan....TOP! Ik ben heel erg blij met dit product.

Ga ik het vaker gebruiken?


De natuurlijke zelfbruiner van INIKA is 100% natuurlijk, ondersteunt de huid in plaats van het uit te drogen, is makkelijk in gebruik, hormoonproef en ruikt ook nog eens heerlijk. Maar het allerfijnste aan de Tanning Mist, vind ik de subtiliteit. Je kunt gemakkelijk doseren door het rustig op te bouwen. Laagje voor laagje bepaal jij zelf het resultaat, ik houd daarvan. Op die manier blijft het namelijk een subtiele glow in plaats van een onnatuurlijke bruine look van de ene op de andere dag. Ik zou zeggen, probeer het zelf en je begrijpt wat ik bedoel.

Liefs,
KirstenDank je wel dat je tijd hebt genomen dit artikel te lezen. Heeft het jou iets gebracht? Deel het dan verder. Via onze Sociale Media delen wij meer waardevolle informatie over natuur cosmetica. Voel je welkom ons daar te ontmoeten. Vragen beantwoorden wij met alle liefde. Je kunt ons bereiken via de chat, Whatsapp, info@biocare.nl, Instagram en facebook, of telefonisch (0229-758783 / 06-18968368)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen