Categorieën
Zoeken
Zoekterm(en)

Minimumprijs
€ 
Maximumprijs
€ 
Alleen met korting
Zoeken
Bestsellers

Suzanne:
In '98 ben ik geslaagd voor mijn diploma schoonheidspecialiste, dus interesse in de huid is er altijd al geweest. Door de jaren heen ben ik steeds bewuster en gezonder gaan leven. Toen in 2009 onze zoon te kampen kreeg met heftige huidproblemen zoals ontstoken eczeem en flinke voedselallergien, heb ik ontslag genomen om voor de volle 100% te kunnen zorgen voor onze zoon. Natuurlijke cosmetica, een volledig biologisch, zuivelvrij dieet en supplementatie bleken uiteindelijk de oplossing. Mijn ervaring als huidtherapeute bleek ineens van belang in de zoektocht om zijn huidproblemen en voedselallergien op te lossen. Ik ging de opleiding volgen voor Dr.Hauchka Therapeute en een "eigen" praktijk, Salon Biocare , werd een feit. Hier behandelde ik dagelijks mensen met de verzorgingsproducten van Dr.Hauschka & Green People. De webshop, Biocare Online, was voor mij, en mijn partner Erik, eigenlijk een hele logische volgende stap. Dit heb ik dan ook samen met Erik gerealiseerd. Het leukste aan het voeren van een webshop is dat je digitaal klanten alsnog heel goed kan voorzien van een gedegen huidadvies. Iedere klant staat bij ons dan ook echt centraal. Service vind ik heel belangrijk"

  
            Suzanne

Wie zijn er nog meer?
Erik:
"Toen Suzanne ideeen kreeg over het opzetten van een webshop was ik direct overtuigd van dit idee. Juist door haar expertise op het gebied van de huid en haar enthousiasme over natuurproducten wist ik dat we dit moesten doen. Samen zijn wij dit idee gaan uitwerken, hebben de tijd genomen om de webshop op het juiste moment de lanceren. Toen kwam het moment waarbij we moesten gaan kiezen om een fullfillment bedrijf in de hand te gaan nemen. Echter onze keuze ging voor het uitbreiden van ons magazijn zodat we onze bestellingen zelf konden blijven verzenden. Je wilt toch graag alle artikelen die je verkoopt door je handen laten gaan"

Michelle: "Sinds mei 2016 ben ik werkzaam voor Biocare Online. Door mijn achtergrond als schoonheidsspecialiste ben ik in aanraking gekomen met Biocare Online. Naast het versturen van de pakketjes kan ik jou dus adviseren met betrekking tot je huid! En inmiddels heb ik al gemerkt dat ik dat super leuk vind. Mensen blij maken op afstand, per mail of de telefoon"

Kelly: "Suzanne en ik waren 10 jaar geleden al collega's, na die tijd hebben we altijd contact gehouden en soms voor de grap wel eens gezegd dat het leuk zou zijn als ik voor Biocare zou komen werken. Vlak na de start van de webshop heb ik tijdens de vakantie van Suzanne de klantenservice opgevangen, zodat de shop open kon blijven. Dit vond ik echt super leuk en gaf direct aan dat zodra er ruimte zou zijn, ik graag zou willen solliciteren. Inmiddels ben ik sinds november 2016 werkzaam bij Biocare. Ik ben schoonheidsspecialiste, en in september 2017 heb ik mijn opleiding diploma voor Dr.Hauschka Therapeute behaald. Dit is voor ons heel belangrijk, wij kunnen jullie dus echt van goed advies voorzien. 

Waarom kies je voor Biocare Online?
Via onze online "winkel" kunnen consumenten professioneel advies verwachten zoals ze in een fysieke winkel gewend zijn. Dit kan per mail, telefonisch of via de huidanalyse op de webshop. Wij focussen ons op biologische huidverzorging & duurzame producten voor het hele gezin. Voedingssupplementen voor jong & oud. Prachtige producten die de wereld een stukje groener maken. Daar worden wij intens gelukkig van! Merken die de gezondheid ten goede komen en het lichaam sterker maken. Cosmetica die de huid ondersteunen in het zelfherstellende proces. 

Onze ervaring is dat steeds vaker allergische reacties voorkomen met eczeem, psoriasis, rosacea en een gevoelige huid tot gevolg. Biologische cosmetica zijn o.a. een belangrijk onderdeel om deze huidproblemen op te lossen. Maar ook bij de "gezonde" huid zijn natuurlijke cosmetica & biologische huidverzorging de juiste keuze om dit huidbeeld gezond te houden. Daarbij is het van belang voor de algemene gezondheid om geen chemische toevoegingen binnen te krijgen, of we dit nu via voedsel binnen krijgen of via huidverzorgende producten.

Inmiddels is ons assortiment aan duurzame producten flink uitgebreid. Gave lunchboxen van RVS of bamboe, wasbaar maandverband, wasbaar papieren zakjes, RVS drinkflessen en bpa-vrij bijtringen en nog veel meer! Say no to plastic is een slogan die wij dagelijks wel een keer roepen in ons kantoor.


Puur, Eerlijk, Eco, Fair Trade, Duurzaam, Biologisch, Natuurlijk, Ecologisch, Gezond, Professioneel Advies & De Allerbeste Service zijn de kernwoorden die weergeven waar het bij Biocare Online om draait.| Meer