webwinkelkeurmerk
check

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

check

Gratis verzending boven €45,-

check

Uitsluitend 100% natuurlijke cosmetica

check

Afhalen in onze fysieke winkel mogelijk

check

14 dagen retourrecht

check

Dagelijks snel bereikbaar via WhatsApp

Over ons
Biocare Online is ontstaan vanuit de praktijk die Suzanne, de eigenaresse in 2012 is gestart. Dagelijks behandelde zij consumenten met huidproblemen zoals eczeem en psoriasis met uitsluitend biologische, pure huidverzorgingproducten. De overtuiging van natuurlijke cosmetica is geboren toen haar zoon in 2009 te kampen kreeg met ernstige voedselallergie en heftige eczeem.  Onbewerkte voedingsmiddelen, hoogwaardige supplementen en biologische cosmetica bleek de oplossing hiervoor te zijn. Daarna stond Biocare Online eigenlijk al in de kinderschoenen. Het idee dat iedere man, vrouw of kind zou kennis moeten kunnen maken met de meest zuivere cosmetica en duurzame producten was ontstaan. In 2013 is dat idee gerealiseerd en werd de webshop Biocare Online een feit!
 

Waar staat Biocare Online voor?

Biologische huidverzorging & duurzame producten voor het hele gezin. Dit in combinatie met professioneel advies. Wij hebben namelijk diverse (Dr.Hauschka) huidtherapeuten in dienst die allemaal een groener & duurzaam leven nastreven en overtuigd zijn van  belang van cosmetica zonder gifstoffen!
 
Biocare Online is voor iedereen binnen het gezin die bewust kiest voor puur, eerlijk, fair trade, biologisch, vegan, gezonde, ecologische, duurzame producten. Maar ook zij die graag, ook is het digitaal, persoonlijk & professioneel  (huid) advies willen ontvangen zijn bij Biocare Online aan het juiste adres!


  
            Suzanne


Wie kun je allemaal tegenkomen bij Biocare Online?
Ons team bestaat inmiddels uit 4 enthousiaste vrouwen en een man. En zij stellen zich graag even aan je voor.

Erik: "Toen Suzanne ideeen kreeg over het opzetten van een webshop was ik direct overtuigd. Juist door haar expertise op het gebied van de huid en onze enthousiasme over natuurproducten wist ik direct dat we dit we dit zouden gaan doen. Samen zijn we het idee gaan uitwerken en hebben de tijd genomen de webshop op het juiste moment te lanceren. Eerste 2 jaar heb ik vanaf de zijlijn altijd mee gedraaid echter toen het moment kwam om een fullfillment bedrijf in te schakelen ben ik mij steeds meer gaan inzetten. Onze keuze viel daarna ook op het uitbreiden van het magazijn zodat we zelf de bestellingen konden blijven verzenden. Je wilt toch graag alle producten die je verkoopt door je handen laten gaan en vanaf maart 2018 ben ik zelf fulltime aanwezig op de vloer van Biocare Online"

Michelle: "Sinds mei 2016 ben ik werkzaam voor Biocare Online. Door mijn achtergrond als schoonheidsspecialiste ben ik in aanraking gekomen met Biocare Online. Echter ben ik door gaan studeren voor HBO Marketing en nu ben ik gemiddeld 16 uur per week werkzaam voor Biocare en ik ben verantwoordelijk voor de PR & Marketing. Daarbij maak ik iedere week beauty tutorials en deze plaatsen wij op ons youtube kanaal.http://www.youtube.com/watch?v=Bdm32jZ-EhU Daar neem ik jullie middels video mee in hoe je bepaalde producten gebruikt of hoe je een mooie make-up look creeert. Super leuk als je ons gaat volgen via Youtube"

Jasmijn: "Sinds mei 2018 ben ik 4 dagen per week werkzaam bij Biocare Online. Ik ben verantwoordelijk voor het invoeren van nieuwe artikelen en voor de klantenservice sta ik voor jullie klaar"
 


Waarom kies je voor de webshop Biocare Online?. 


Via onze online "winkel" kunnen consumenten professioneel advies verwachten zoals ze in een fysieke winkel gewend zijn. Dit kan per mail, telefonisch of via de huidanalyse op de webshop. Wij focussen ons op biologische huidverzorging & duurzame producten voor het hele gezin. Voedingssupplementen voor jong & oud. Prachtige producten die de wereld een stukje groener maken. Daar worden wij intens gelukkig van! Merken die de gezondheid ten goede komen en het lichaam sterker maken. Cosmetica die de huid ondersteunen in het zelfherstellende proces. 

Onze ervaring is dat steeds vaker allergische reacties voorkomen met eczeem, psoriasis, rosacea en een gevoelige huid tot gevolg. Biologische cosmetica zijn o.a. een belangrijk onderdeel om deze huidproblemen op te lossen. Maar ook bij de "gezonde" huid zijn natuurlijke cosmetica & biologische huidverzorging de juiste keuze om dit huidbeeld gezond te houden. Daarbij is het van belang voor de algemene gezondheid om geen chemische toevoegingen binnen te krijgen, of we dit nu via voedsel binnen krijgen of via huidverzorgende producten.

Inmiddels is ons assortiment aan duurzame producten flink uitgebreid. Gave lunchboxen van RVS of bamboe, wasbaar maandverband, wasbaar papieren zakjes, RVS drinkflessen en bpa-vrij bijtringen en nog veel meer! Say no to plastic is een slogan die wij dagelijks wel een keer roepen bij ons op kantoor.


Puur, Eerlijk, Eco, Fair Trade, Duurzaam, Biologisch, Natuurlijk, Ecologisch, Gezond, Professioneel Advies & De Allerbeste Service zijn de kernwoorden die weergeven waar het bij Biocare Online om draait.


| Meer