webwinkelkeurmerk
check

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

check

Gratis verzending boven €45,-

check

Uitsluitend 100% natuurlijke cosmetica

check

Duurzame producten voor het hele gezin

check

14 dagen retourrecht

check

Dagelijks snel bereikbaar via WhatsApp

Lichaam

Lichaam

Natuurlijke en biologische verzorgingproducten voor het lichaam

Wat zijn de eigenschappen van de verzorgingproducten voor het lichaam?

  • Biologische lichaamsverzorging
  • Uitsluitend natuurlijke ingredienten
  • Ondersteunen het zelfherstellende vermogen van de huid
  • 100% dierproefvrij
  • Veel vegan huidverzorging

100% natuurlijke verzorgingproducten voor het lichaam bestel je heel gemakkelijk online bij BiocareNatuurlijke en biologische huidverzorging voor het lichaam
Je lichaam verzorgen met biologische huidverzorging is eigenlijk voor iedereen een must. Waarom? Omdat je huid je grootste en tevens de belangrijkste orgaan is. Biologische huidverzorging producten ondersteunen het zelfherstellende vermogen van de huid, en dat is toch een vereiste wanneer het gaat om de verzorging van de huid. 

Een bioligische en natuurlijke bodymilk douche creme of milk reinigt de huid intensief zonder deze uit te drogen. Een groot voordeel van biologische douchecreme's is dat deze geen chemische toevoegingen bevatten en de huid niet onnodig uitdrogen.
Wist je dat de huid een geniaal orgaan is? En dat deze prima in staat in zichzelf te herstellen. Echter tijdens tijden van stress, of soms wanneer de huid wordt bloot gesteld aan externe factoren wordt de huid droger, gevoeliger en toont soms reacties zoals roodheden of zelfs eczeem. Dan is het verstandig om een biologische bodymilk te gebruiken of een natuurlijke bodyolie om je huid intensief te verzorgen.

Het grote voordeel van biologische huidverzorging producten voor het lichaam zijn dat deze de huid voeden en ondersteunen, een biologische bodymilk neemt dit proces niet over zoals syntetische bodymilks en bodylolien dit wel doen. 

Op de webshop van Biocare Online vind je diverse biologische huidverzorging producten zoals biologische en natuurlijke douche creme's en douche gel voor de man & vrouw. Je vind op de webshop biologische en natuurlijke bodymilks om de huid intensief mee te verzorgen of hele fijne biologische body olien om de huid net dat beetje extra te geven waar deze om vraagt.

Uiteraad zijn alle biologische huidverzorging producten voor het lichaam van Dr.Hauschka en Green People zonder chemische en synthetische additieven en eco gecertificeerd zoals BDIH, Natrue of Soil Assosiation. Heb je vragen welke biologische douche creme of biologische bodylotion geschikt voor jouw huid is, neem dan contact met ons op.


Natuurlijke en biologische cosmetica! Uit de natuur , speciaal voor jou!

Natuurlijk cosmetica zonder chemische toevoegingen.
Natuurlijke cosmetica en biologische huidverzorgingsproducten bestaat al duizenden jaren. Natuurlijk werden er vroeger niets anders gebruikt dan wat er te vinden was in de natuur, voor iedere vorm van lichaamsverzorging. Jaen terug werden er nog geen chemische toevoegingen gebruikt om producten te bewerken en "zogenaamd" beter te maken. Destijds werd er gretig van de natuur gebruik gemaakt, door verschillende natuurlijke ingredienten met elkaar te mengen werden er bijzondere natuurlijke huidverzorging producten gemaakt, zoals Dr.Bronner Zeep die al eeuwen op een en dezelfde manier geproduceerd wordt. Maar er zijn nog veel meer echte pure producten te vinden bij ons in de webshop. Zoals de rauwe honingen van Honey & More, de dadels van Yogi & Yousef en de prachtige kokosolien van Royal Green en Lucovitaal.
De natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka en Green People zijn internationaal gecertificeerd. Dat wil zeggen dat er strenge controle is op de biologische huidverzorging producten van deze merken.


Bij Biocare Online vind je alleen echte, pure natuurlijke cosmetica
In de webshop van Biocare Online zul je uitsluitend, pure, natuurlijke & biologische cosmetica en huidverzorging vinden. Wij hebben een groot scale aan natuurlijke producten direct op voorraad. Uiteraard kiezen wij alleen voor merken waar wij voor 100% achter staan. Deze merken dienen een zeer belangrijke visie te hebben, de zelfherstellende werking van de huid wordt gestimuleerd. De merken Green People en Dr.Hauschka dragen beide deze belangrijke visie en zijn beide natuurlijke cosmetica en biologische huidverzorging producten.
 

Syntetische cosmetica versus natuurlijke cosmetica
Cosmetica kan worden geproduceerd vanuit 2 verschillende hoeken. Met syntetische ingredienten of juist natuurlijke ingredienten. Sommige merken bewandelen beide paden. Zij zeggen natuurlijk te zijn, maar de producten bevatten dan ook syntetische ingredienten. Daarom hanteren wij voor Biocare Online alleen natuurlijke cosmetica en biologische huidverzorging producten die gecertificeerd zijn. Syntetische producten worden door mensen gemaakt. En jawel, natuurlijke cosmetica komt uit de natuur! En in natuurlijke cosmetica komen er dus absoluut geen syntetische toevoegingen voor. Wel is het soms voor de consument soms lastig te zien wanneer iets echt natuurlijk is, gezien er "natuurlijk" mag staan op het etiket van een huidverzorging product wanneer er 1 natuurlijk ingredient inzit. Dit betekend dat het product per definitie verder dus wel syntethische toevoegingen bevatten. Bestel daarom online bij Biocare Online je natuurlijke cosmetica. Dan ben je ervan verzekerd dat je huidverzorging producten aanschaft die absoluut natuurlijk zijn! 
 

Diverse keurmerken voor de natuurlijke cosmetica bij Biocare Online
Zowel Dr.Hauschka Cosmetica als Green People zijn beide gecertificeerd. BDIH, Natrue of het ECOCERT keurmerk. Deze keurmerken houden ieder jaar strenge controles op alle natuurlijke cosmetica die het keurmerk dragen of graag zouden willen dragen. De producten die het Natrue, BDIH of ECOCERT keurmerk dragen, verweken de natuurlijke grondstoffen uit biologische dynamische landbouw. Maar ook de diverse food & non food artikelen dragen keurmerken zoals EKO en zijn veelal biologisch!
Check eens onze pagina waarin wij nog iets dieper gaan op alle keurmerken die natuurlijke cosmetica of biologische producten dragen.
 

Natuurlijke cosmetica is hip!
De biologische branche is steigende. Steed meer wordt er geschreven over biologische producten en natuurlijke cosmetica. Dit vinden wij van Biocare Online natuurlijk enorm fijn. Want dat natuurlijke cosmetica echt beter is voor de huid, dat wisten wij al lang, maar het is zeer positief dat steeds meer consumenten op de hoogte zijn van de kwaliteiten van natuurlijke cosmetica en biologische huidverzorging producten. De natuurlijke cosmetica merken Dr.Hauschka en Green People zitten ook nog eens in een heel hip en luxe jasje! Die kun je absoluut prominent een plaatsje geven in je badkamer!
 

Natuurlijke cosmetica, is dat ook geschikt voor veganisten?
Ja dat kan! De huidverzorging producten van Green People zijn zo goed als allemaal geschikt voor veganisten. Wij hebben speciaal voor jou een aparte pagina aangemaakt waar je alle vegan cosmetica van Green People kunt terug vinden: check deze pagina hier!
Maar ook Dr.Hauschka Cosmetica is soms geschikt voor veganisten. Wij zijn druk bezig om op product niveau aan te geven welke producten er precies geschikt zijn voor veganisten. Snel zul je hier ook een aparte pagina over terug vinden.
 

Natuurlijke cosmetica hoeft niet duur te zijn!
De natuurlijke merken Dr.Hauschka Cosmetica & Green People hebben een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. Hetgeen wat je krijgt voor deze merken is in verhouding echt niet duur! Dr.Hauschka wordt op een zeer bijzondere wijze geproduceerd. Wanneer je dit proces kent, dan wordt het direct duidelijk dat je er een prima prijs voor betaald. Voor het biologische cosmetica merk Green People geldt voornamelijk: less is more! Je hoeft hiervan echt maar heel weinig te gebruiken. In verhouding kan een creme van €5.00 dan letterlijk duurder zijn dan de fantastische cremes van Green People.
Uiteraard zijn er ook hele dure natuurlijke cosmetica te verkrijgen. Echter is onze mening dat je dan ook betaald voor de PR van het merk.
Wij helpen je graag bij het adviseren voor de juiste producten natuurlijke cosmetica. Of heb je andere vragen?
Bel of mail ons, wij helpen je graag verder.


 | Meer


Rust en Ontspanning

Soms is het tijd om even echt te ontspannen. Dagen van rustig opstaan en mentaal helemaal opladen.

Daarom zijn we van 11 augustus t/m 25 augustus beperkt bereikbaar en
versturen wij deze dagen GEEN orders.

Jullie kunnen gewoon je bestelling plaatsen, echter worden de orders weer verstuurd vanaf maandag 27 augustus.
Onze kantenservice is tussen 11 & 25 augustus bereikbaar op dinsdag - woensdag - donderdag via telefoonnummer:
0229-758783 en per mail via service@biocareonline.nl tussen 10.00uur en 14.00uur.

Hartelijke groet,

Team Biocare