Categorieën
Zoeken
Zoekterm(en)

Minimumprijs
€ 
Maximumprijs
€ 
Alleen met korting
Zoeken
Bestsellers


Bezig met laden...
LunchBots-Bento-Cinco-Broodtrommel-Staal-20x15x4 LunchBots Bento Cinco Broodtrommel Staal 20x15x4 Artikelnr: LB-CINCOB-S

Lunchbots Bento Cinco is een broodtrommel met 5 vakken. Voor mee naar je werk of voor de kids op school. Deze duurzame broodtrommel is de perfecte vervanger van een plastic broodtrommel.
Per stuk € 39,95 *
LunchBots-Bento-Duo-Broodtrommel-Staal-20x15x4 LunchBots Bento Duo Broodtrommel Staal 20x15x4 Artikelnr: LB-DUOB-S

Lunchbots Bento Duo is een broodtrommel met 2 vakken. Voor mee naar je werk of voor de kids op school. Deze duurzame broodtrommel is de perfecte vervanger van een plastic broodtrommel.
Per stuk € 34,95 *
LunchBots-Bento-Trio-Broodtrommel-Staal-20x15x4 LunchBots Bento Trio Broodtrommel Staal 20x15x4 Artikelnr: LB-TRIOB-S

Lunchbots Bento Trio RVS is een broodtrommel met 3 vakken. Voor mee naar je werk of voor de kids op school. Deze duurzame broodtrommel is de perfecte vervanger van een plastic broodtrommel.
Per stuk € 36,95 *
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
LunchBots-Bento-Uno-Broodtrommel-Staal-20x15x4 LunchBots Bento Uno Broodtrommel Staal 20x15x4 Artikelnr: LB-UNOB-S

Lunchbots Bento Uno is een broodtrommel met een groot vak. Voor mee naar je werk of voor de kids op school. Deze duurzame broodtrommel is de perfecte vervanger van een plastic broodtrommel.
Per stuk € 32,95 *
Lunchbots Trio diverse kleuren Lunchbots Broodtrommel RVS Trio Artikelnr: SS-Trio

Lunchbots Trio RVS is een broodtrommel met 3 vakken. Voor mee naar je werk of voor de kids op school. Deze duurzame broodtrommel is de perfecte vervanger van een plastic broodtrommel.
Per stuk € 23,95 *
LunchBots-Dips-Container-Klein-44ml-3-stuks LunchBots Dips Container Klein 44ml 3 stuks Artikelnr: LB-DIPS

3 RVS, ronde bakjes, de "Dips" van Lunchbots zijn 100% lekdicht. Ideaal om dressing, sauzen, soya, noten of rozijnen in mee te nemen. Ze passen in alle soorten Lunchbots RVS broodtrommels.
Per stuk € 26,95 *
Lunchbots Quad diverse kleuren Lunchbots RVS Broodtrommel QUAD Artikelnr: SS-QUAD

Lunchbots Quad RVS is een broodtrommel met 4 vakken. Voor mee naar je werk of voor de kids op school. Deze duurzame broodtrommel is de perfecte vervanger van een plastic broodtrommel.
Per stuk € 24,95 *
Lunchbots Thermos Bak alle kleuren LunchBots Thermos Voedsel Container Lekdicht - alle kleuren Artikelnr: LB-THERMAL

Geniet van een warme of koud gerecht onderweg! Lunchbots RVS, BPA-vrije, Thermal container houdt je eten warm eten voor uren. Ideaal voor soep, nasi, noodles of een koude salade.
Per stuk € 35,95 *
Ronde-bewaarbakjes-RVS-115ml-|-Lunchbots Ronde bewaarbakjes RVS 115ml | Lunchbots Artikelnr: LB-ROUNDS-GREEN

Lunchbots Rounds zijn een set van 2 stuks RVS, duurzame bakjes voor onderweg. Makkelijk om open te draaien, BPA-vrij, 100% lekdicht, ideaal voor fruit, noten, olijven, hummus en andere lekkernijen.
Per stuk € 22,95 *
Lunchbots Round Roze 237ml Ronde bewaarbakjes RVS 237ml | Lunchbots Artikelnr: LB-ROUNDS-PINK-GR

Lunchbots Rounds 237ml is een set van 2 stuks RVS, duurzame bakjes voor onderweg. Makkelijk om open te draaien, BPA-vrij, 100% lekdicht, ideaal voor fruit, noten, olijven, hummus en andere lekkernij
Per stuk € 25,95 *
Lunchbots Duo diverse kleuren RVS Broodtrommel DUO 15x12x4 | LunchBots Artikelnr: SS-DUO

RVS broodtrommel van Lunchbots met 2 vakken. Voor mee naar je werk of voor de kids op school. Deze duurzame broodtrommel is de perfecte vervanger van een plastic broodtrommel.
Per stuk € 22,95 *
LunchBots UNO diverse kleuren RVS Broodtrommel UNO 15x12x4 | LunchBots Artikelnr: SS-UNO

RVS broodtrommel / saladebak van Lunchbots met een groot vak. Voor mee naar je werk of voor de kids op school. Deze duurzame broodtrommel is de perfecte vervanger van een plastic broodtrommel.
Per stuk € 19,95 *

| Meer