Categorieën
Zoeken
Zoekterm(en)

Minimumprijs
€ 
Maximumprijs
€ 
Alleen met korting
Zoeken
Bestsellers


 
Bezig met laden...
Dr.Hauschka Puntenslijper Dr. Hauschka Puntenslijper Artikelnr: 75657

Slijp de Kajal Eyeliner, Kajal Eyeliner Duo en Lipliner vóór gebruik met een puntenslijper. Zo creëer je extra fijne lijnen rond je oogleden en lippen.
Per stuk € 1,95 *
Inika Vegan Blush Brush Inika Blush Brush Artikelnr: NBRP0018

Uit de 100% vegan make-up borstel set van Inika. Extreem zachte haren maken deze koepelvormige penseel essentieel voor het aanbrengen van de rouge, bronzing & illuminisor van INIKA.
Per stuk € 24,00 *
Inika Contouring Angle Brush Inika Contouring Angle Brush Artikelnr: NBRP0007

Deze 100% vegan penseel van Inika is perfect geschikt voor het definiëren, contouren, highlighten van de jukbeenderen, voorhoofd en kaaklijn.
Per stuk € 20,00 *
Inika Face in a Box Starter Kit - Trust Inika Face in a Box Starter Kit Artikelnr: NFIAB04

De perfecte manier om met INIKA kennis te maken is deze Starter Box dat wordt geleverd met 9 essentiële make-up producten. Verkrijgbaar in 4 kleuren.
Per stuk € 58,50 *
Inika Vegan Fan Brush Inika Fan Brush Artikelnr: NBRP0016

100% vegan penseel van Inika voor het vlekkeloos aanbrengen van een highlighter op de jukbeenderen en het centrale gedeelten van het voorhoofd.
Per stuk € 24,00 *
Inika Vegan Brushes Kabuki Brush Inika Kabuki Brush Artikelnr: NBRP0001

Beauty Award winnende professionele vegan kabuki brush van Inika! Werkelijk een multi-tasker onder de penselen & absoluut onmisbaar in je toilettas. Minerale poeders, bronzers & rouge breng je in no t
Per stuk € 34,00 *
Inika Pencil Sharpener Single Inika Pencil Sharpener Single Artikelnr: NBPS0001

Een compacte en scherpe puntenslijper speciaal ontworpen voor het slijpen van de INIKA oogpotlood, wenkbrauw potloden en het lip potlood.
Per stuk € 6,00 *
Inika Vegan Kabuki Brush with Case Inika Pro Kabuki Brush with Case Artikelnr: NBRP0011

Beauty Award winnende professionele vegan kabuki brush van Inika! Werkelijk een multi-tasker onder de penselen & absoluut onmisbaar in je toilettas. Minerale poeders, bronzers & rouge breng je in no t
Per stuk € 40,00 *
Inika Stippling Brush Inika Stippling Brush Artikelnr: NBRP0010

Een absolute multi-tasker onder de vegan penselen van Inika. Voor het geven van betere controle en een prachtige run-way airbrushed afwerking. De witte haren absorberen foundation terwijl de zwarte ee
Per stuk € 24,00 *
Inika Vegan Blending Brush Inika Vegan Blending Brush Artikelnr: NBRP0014

Professionele vegan blending penseel van Inika. Voor het perfect blenden van een oog make-up. Kan ook worden gebruikt voor het shaden en countouren met een bronzing, rouge en highlighter.
Per stuk € 18,00 *
Inika Vegan Brush Roll Inika Vegan Brush Roll Artikelnr: NBRP0006

Iedereen heeft het juiste gereedschap nodig voor het aanbrengen van een perfecte make-up. Inika heeft hiervoor deze ultieme set samengesteld in handige rol met uitsluitend 100% vegan penselen
Per stuk € 59,00 *
Inika Vegan Brushes Concealer Brush Inika Vegan Concealer Brush Artikelnr: NBRP0012

100% vegan penseel voor het snel en eenvoudig aanbrengen van een concealer. Uitermate geschikt voor de het verhelderen van donkere kringen. Ideaal voor het verdoezelen van onzuiverheden.
Per stuk € 18,00 * 


| Meer