webwinkelkeurmerk
check

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

check

Gratis verzending boven €45,-

check

Uitsluitend 100% natuurlijke cosmetica

check

Afhalen in onze fysieke winkel mogelijk

check

14 dagen retourrecht

check

Dagelijks snel bereikbaar via WhatsApp

Lifestyle / Duurzaam servies & bestek
Toon filters

Duurzaam servies & bestek

Het mooiste duurzaam servies & bestek met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. 


Weergave:
Laad meer

Duurzaam servies & bestek 

Het klinkt zo logisch. Servies & bestel dat veilig hoort te zijn. Helaas is dat niet altijd zo. Denk maar aan de vele drinkbekers en borden van plastic, die wellicht ook jij in een keukenkastje heb staan. Bij Biocare Online kiezen wij voor servies en bestek dat echt veilig is. Duurzaam servies, vrij van schadelijke stoffen. Wij verkopen prachtige vormgegeven servies en bestek voor volwassen en kinderen. Veelal gemaakt van bamboe, welke op een duurzame manier is geproduceerd. Bamboe is plantaardig en daardoor vele malen beter voor het milieu. Maar ook BPA-vrije siliconen zijn veilige en milieuvriendelijke materialen.

Plastic versus bamboe

Is het nou echt zo slecht om van een plastic bord te eten, die vraag wordt ons vaak gesteld. Het antwoord hierop is ja, mits het plastic vervaardigd is met BPA. En dit is helaas nog veel te vaak het geval, gezien deze stof in Nederland nog niet is verboden. Daarom vinden wij het zo belangrijk om ook kinderservies te verkopen van het juiste materiaal dat veilig is voor jouw kleintje. We verkopen de mooiste vormgegeven duurzame kinderbordjes, bekers en kommen. Veelal met super leuke print. Samen aan tafel voor een heerlijke maaltijd wordt alleen maar leuker met het duurzame kinderservies & bestek die je vind bij Biocare Online.

Servies van Zuperzozial

Bij ons op de webshop vind je het assortiment van Zuperzozial. Een prachtig duurzaam servies in de mooiste aardse teinten en vrolijke kleuren. Wij hebben speciaal voor dit duurzame servies gekozen vanwege de vormgeving, de kleuren, de prijs-kwaliteitverhouding en het uitgebreide assoritment. Het servies is niet alleen leuk om voor jezelf aan te schaffen maar minstens net leuk om cadeau te geven.| Meer