Categorieën
Zoeken
Zoekterm(en)

Minimumprijs
€ 
Maximumprijs
€ 
Alleen met korting
Zoeken
Bestsellers

 

Duurzaam servies & bestek voor volwassen en kinderen
Het klinkt zo logisch. Servies & bestel dat veilig hoort te zijn. Helaas is dat niet altijd zo. Denk maar aan de vele drinkbekers en borden van plastic, die wellicht ook jij in een keukenkastje heb staan. Bij Biocare Online kiezen wij voor servies en bestek dat echt veilig is. Duurzaam servies, vrij van schadelijke stoffen. Wij verkopen prachtige vormgegeven servies en bestek voor volwassen en kinderen. Veelal gemaakt van bamboe, welke op een duurzame manier is geproduceerd. Bamboe is plantaardig en daardoor vele malen beter voor het milieu. Maar ook BPA-vrije siliconen zijn veilige en milieuvriendelijke materialen.

Plastic versus bamboe
Is het nou echt zo slecht om van een plastic bord te eten, die vraag wordt ons vaak gesteld. Het antwoord hierop is ja, mits het plastic vervaardigd is met BPA. En dit is helaas nog veel te vaak het geval, gezien deze stof in Nederland nog niet is verboden.
Daarom vinden wij het zo belangrijk om ook kinderservies te verkopen van het juiste materiaal dat veilig is voor jouw kleintje. We verkopen de mooiste vormgegeven duurzame kinderbordjes, bekers en kommen. Veelal met super leuke print. Samen aan tafel voor een heerlijke maaltijd wordt alleen maar leuker met het duurzame kinderservies & bestek die je vind bij Biocare Online

 

Bezig met laden...


| Meer