Inloggen
Winkelmandje
NederlandsNederlands
Huidexperts 100% natuurlijke huidverzorgingProfessioneel advies Online en Fysiek
Webwinkel Keurmerk
14 dagen bedenktijd Omdat je online niet alles kan zien
Volgende werkdag in huis! Bestel voor 15.00 uur

REVIEW: je huid detoxen in 28 dagen met Green People

REVIEW: je huid detoxen in 28 dagen met Green People
Geplaatst op 29-1-2020 door Donna
Deze hele maand staat in het teken van DETOX YOUR SKIN en onze Marlou heeft ook meegedaan met de producten van Green People. De hele maand heeft zij een stappen plan gevolgd om te kijken wat dit zou doen met haar huid. Benieuwd naar haar ervaring en het resultaat? Lees dan snel verder!

Waarom doe ik mee aan DETOX YOUR SKIN?


Vanaf mijn puberteit heb ik altijd al een probleem huid gehad, wat natuurlijk veel mensen hebben in de puberteit. Echter is dit bij mij nooit helemaal weg gegaan. Mijn huid kan snel reageren op voeding, hormonen en producten die niet geschikt zijn voor mijn huid. Daarom is het soms lastig om er een vinger op te leggen waar het nou fout gaat (of beter gezegd, waar verbeteringen zijn m.b.t. mijn huid). Het ene moment heb ik een mooie gladde huid en het andere moment is mijn huid geïrriteerd, droog en kunnen er ontstekingen of onzuiverheden op mijn gezicht komen. Voordat ik deze DETOX YOUR SKIN ging doen wist ik niet precies wat voor huidtype ik had. Het is zo belangrijk om dit te weten want, hoe kan je anders weten waar jouw huid behoefte aan heeft en waar er extra opgelet moet worden als het gaat om het verzorgen van jouw huid. De afgelopen 3 jaar ben ik wel over gestapt op natuurlijke huidverzorging. Omdat mijn huid sinds 5 jaar gevoeliger is geworden en ik niet goed reageer op bijna alle make-up removers. De producten van Green People zijn biologisch, natuurlijk en veel al vegan. De producten bevatten nooit SLS, parabenen, lanoline, ftalaten, alcohol, agressieve schuim middelen, synthetische geuren, kleurstoffen of petro chemicaliën om zelfs maar een paar van de lange lijst te noemen.

Mijn stappenplan:


Dit stappenplan is speciaal gemaakt voor mijn huidtype: een gecombineerde huid met soms ontstekingen en onzuiverheden. Ook is mijn huid af en toe vocht arm waardoor mijn huid trekkerig aan kan voelen. Suzanne onze huidspecialist heeft dit plan voor mij gemaakt door een huid analyse te doen.

De producten die ik heb gebruikt tijdens DETOX YOUR SKIN:
- Green People Day Solution
- Green People Fruit Scrub
- Green People Hydrating Firming Serum
- Green People Zap & Clear
-
Green People Foaming Face Wash.


Elke ochtend reinig en verzorg ik mijn gezicht in 2 stappen:
1. Ik reinig mijn gezicht met enkel water.
2. Als verzorging gebruik ik de Day Solution dagcrème van Green People.

Elke avond reinig en verzorg ik mijn gezicht ook in 2 stappen:
- Ik reinig mijn gezicht met Foaming Face Wash
- Ik eindig met de Hydrating Firming serum als voedende nachtcrème.

2 a 3 keer in de week gebruik ik de Fruit Scrub s'morgens of s'avonds om mijn huid wat dieper te reinigen. De Zap & Clear gebruik ik op ieder moment zodra ik merk dat ik ontstekingen krijg of voel opkomen.

Verder zijn er nog een aantal punten waar ik de afgelopen maand op heb gelet:
- Genoeg water drinken gedurende de dag ( minimaal 1,5 liter ). Dit helpt bij genezing van de huid.
- Onzuiverheden NIET knijpen!
- Mijn reiniging afsluiten met koud water i.p.v. warm water, dit zorgt ervoor dat je poriën sluiten.
- Gebruik maken van natuurlijke make-up zodat ik mijn gezicht niet onnodig belast.

Green People Day Solution:


De Green People Day Solution is een dagcrème met een lichte verzorging om de gezonde huid flora te stimuleren en de natuurlijke oliën van de huid te herstellen. Deze dagcrème is een lichte romige crème die heel fijn aanvoelt op de huid. Vaak heb ik het gevoel dat mijn huid trekkerig is na het douchen en heb ik de behoefte aan een dikke laag crème of verzorging om dit gevoel tegen te gaan. Deze lichte crème is echt een blijver. Ik vind deze crème heel prettig in gebruik en is heel erg zuinig in gebruik wat ik belangrijk vind. De crème is voedend en trekt snel in zonder maar enig gevoel van trekkerig erna te geven. Met de dop kun je heel gemakkelijk doseren zodat je erg weinig product verspilling hebt. Ook geeft deze dagcrème een matterend effect waardoor ik geen glim huid krijg. Dit gevoel heb ik wel vaak bij andere dagcremes. Ik doe elke ochtend 1 pompje en dat is meer dan genoeg van mijn hele gezicht.
natuurlijke dagcreme reviewgreen people review












Green People Foaming Face Wash


De Green People Foaming Face Wash is een natuurlijke schuimende reiniger die de huid belooft te reinigen op een milde wijze zonder de huid uit te drogen. Het brengt de huid in balans en helpt onzuiverheden te voorkomen. Vanaf de eerste keer gebruiken ben ik enthousiast. Normaliter ben ik geen fan van een facewash omdat deze vaak erg geparfumeerd is en mijn gezicht uitdroogt. Maar deze facewash is het tegenovergestelde. De facewash voelt heel zacht en licht aan, bevat geen dominante geur en mijn gezicht voelt fris en gereinigd aan na het gebruiken. Ook voelt mijn huid totaal niet droog aan, dit is een pluspunt.  Ook zit er een fijne pomp op het product, bij het pompen blijven er geen restjes achter, dit is zeer hygiënisch.  Deze reiniger geeft geen enkele slechte reactie of roodheid op mijn huid dus zeer geschikt voor een gevoelige huid zoals mijn huid. Ik ben FAN.
natuurlijke gezichtsreinigernatuurlijke gezichtsreiniger











Green People Hydrating Firming Serum


De Green People Hydrating Firming serum is een biologisch en natuurlijk serum dat de huid intensief voedt en gebruikt kan worden als nachtcrème en als primer onder je make-up. Het serum is voor mij een heel fijn product, het geeft een hydraterend effect wat je wilt in de avond zonder dat er een vette laag achter blijft op je huid. Het serum geeft een verkoelend en verzachtend effect en ruikt ook heerlijk. Het voelt licht aan  en met een kleine hoeveelheid kun je je hele gezicht insmeren. De hoeveelheid onder op de foto is wat ik elke dag gebruik, heel erg zuinig in gebruik dus!  Bij veel serums krijg ik een reactie op de huid omdat het een sterk geconcentreerd serum is, dit serum heeft dat absoluut niet en ik krijg dan ook enkel het gevoel van hydratatie! Dit serum kan ook gebruikt worden als primer onder je make-up. Ook dit heb ik getest wanneer ik in de avond make-up ging opdoen en ik moet zeggen dit vond ik ook erg fijn omdat hij snel intrekt en een matterend effect geeft. Een 2 in 1 product dus!

review green peoplereview green people











Green People Fruit Scrub en de Zap & Clear.


Buiten mijn ochtend en avond routine heb ik nog 2 producten die ik ook gebruik tijdens mijn detox.
1. Fruit scrub van Green People, deze gebruik ik 2 tot 3 keer per week. Nooit heb ik een scrub in mijn routine gehad en daar heb ik nu spijt van. Deze zachte natuurlijke peeling verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden voor een stralende teint. De scrub is alcohol vrij en bevat geen agressieve ingrediënten waar mijn gevoelige huid op kan reageren. Waar ik normaal bang voor ben bij scrubs is dat het mij het gevoel geeft dat ik niet alleen dode huidcellen maar ook “goede”huidcellen weg haal. Deze scrub heeft dat niet. 3 keer per week reinig ik mijn gezicht zachtjes met deze scrub en erna heb ik een fris, verzorgd gevoel op mijn huid zonder dat dit trekkerig is.

2. Zap & Clear: deze gebruik ik dagelijks wanneer ik wil op het moment dat ik ontstekingen voel aankomen. De Zap & Clear bevat Zwarte Wilgenbast en Tea Tree om puistjes zeer effectief mee te behandelen. Erg goed om puistjes direct mee te behandelen. Omdat ik mijn huid deze maand detox en niet meer wil beschadigen mag ik ABSOLUUT niet meer knijpen. Veel mensen hebben hier geen moeite mee maar ik wel. Zodra ik een onzuiverheid zie of een zwart puntje knijp ik deze uit. Dit product is daarvoor ideaal omdat ik zonder het knijpen toch het gevoel heb dat ik de onzuiverheden bestrijd. Op 1 grote ontsteking op mijn gezicht heb ik dit getest. Deze ontsteking begon als een grote bult en steeds groter werd. 3 dagen lang heb ik s'avonds voor het slapen gaan dit product aangebracht en na 3 dagen was de ontsteking weg en deze is nooit uitgekomen. Het serum is makkelijk aan te stippen op de probleem gebieden en geeft direct een fris en verzorgt gevoel . Ook beloofd dit product de littekens en vlekken te verminderen en tegen te gaan en ik heb gemerkt dat mijn huid echt sneller herstelt na onzuiverheden en dit niet nog 1,5 week duurde.

Green People gezichtsverzorgingvegan scrub review










Het resultaat van 30 dagen je huid DETOXEN


Ik ben hartstikke enthousiast over de afgelopen 30 dagen. Ik ben erachter gekomen hoe belangrijk het is om te weten wat jouw huidtype is. Ik heb jaren lang gedacht een vette huid te hebben maar dit is absoluut niet het geval. Gevolg? Jaren lang de verkeerde producten gebruikt. Door deze maand ben ik mij veel bewuster gaan worden over het verzorgen van de huid en dat reinigen zo belangrijk is. Ook is ben vaak strafbaar voor het slapen gaan met make-up op. Dat is natuurlijk een hartstikke NO GO, zeker als je een gevoelige en onzuivere huid hebt. Door deze detox ben ik een routine gaan creëren en na 30 dagen zit dit echt in mijn systeem nu.  Mijn huid zal altijd onrustig blijven maar door deze detox maand ben ik er wel achter gekomen dat goede verzorgingsproducten, veel water drinken en NIET KNIJPEN echt mijn huid verbeterd en ook veel sneller herstelt want knijpen = littekens en dat wilt natuurlijk niemand.

Ik ben super enthousiast en mijn huid is zichtbaar verbeterd, ik ben erg benieuwd hoe mijn huid er na 2 maanden uit zal zien en ga dan ook zeker door met deze verzorging routine. Wil jij nou ook weten wat voor huid type jij hebt of welke producten jij het beste kunt gebruiken bij jouw huidtype? Onze collega Suzanne is huidspecialist en kan jou adviseren over welke producten het beste passen bij jou. Wij zijn elke dag geopend om al jouw vragen te beantwoorden .

VOOR & NA


review green peoplereview green people     review green peoplereview green people

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen