Categorieën
Zoeken
Zoekterm(en)

Minimumprijs
€ 
Maximumprijs
€ 
Alleen met korting
Zoeken
Bestsellers


Bezig met laden...
Dr.Hauschka Brow and Lash Gel Dr.Hauschka Brow and Lash Gel Artikelnr: 710561

100% natuurlijke en biologische transparante wenkbrauw & wimper gel van Dr.Hauschka. Geeft een natuurlijke glans of als basis voor onder mascara te gebruiken om het effect te versterken.
Per € 15,95 *
Eye & Brow Palette Dr.Hauschka Dr.Hauschka Eye & Brow Palette Artikelnr: 710581

100% natuurlijke en biologische oog & wenkbrauw palet. Accentueert en corrigeert de wenkbrauwen en wenkbrauwboog. Voor het aanbrengen van diverse looks. Een echte musthave voor iedere vrouw!
Per € 30,95 *
Dr.Hauschka Eye Definer Dr.Hauschka Eye Definer Nude Oogpotlood Artikelnr: 710583

100% natuurlijk en biologisch oogpotlood in huidskleur. Voor het optisch vergroten en verhelderen van de ogen. Ook ideaal voor het strak maken van de wenkbrauwen.
Per € 13,50 *
Dr.Hauschka Eye Definer Dr.Hauschka Eye Definer | oogpotlood Artikelnr: 710585

100% natuurlijke & biologische oogpotloden van Dr.Hauschka. Intensive kleuren op basis van minerale pigmenten geven vorm en kleur aan de ogen en of wenkbrauwen.
Per stuk € 13,95 *
Inika Biologische Brow Pencil Blonde Bombshell Inika Biologische Brow Pencil Artikelnr:

De eerste biologische & vegan wenkbrauw potlood en ook nog eens verkrijgbaar in 3 kleuren. Prachtige minerale pigmenten met een long-lasting effect. Met handig borsteltje om te shaden tussen de haartj
Per stuk € 18,00 *
Inika Vegan Brush Roll Inika Vegan Brush Roll Artikelnr: NBRP0006

Iedereen heeft het juiste gereedschap nodig voor het aanbrengen van een perfecte make-up. Inika heeft hiervoor deze ultieme set samengesteld in handige rol met uitsluitend 100% vegan penselen
Per stuk € 59,00 *


| Meer