Categorieën
Zoeken
Zoekterm(en)

Minimumprijs
€ 
Maximumprijs
€ 
Alleen met korting
Zoeken
Bestsellers
Wasbare-Luiers
Wasbare Luiers
Wegwerp-luiers
Wegwerp luiers
Billendoekjes
Billendoekjes


Bezig met laden...
Bambo Nature Luiers maat 2 Bambo Nature Eco Luier Artikelnr: 833280

Milieuvriendelijke luiers van Bambo Nature. Dun, goede pasvorm, absorberen snel en is zonder parfum, pvc, witmakers en lotion.
Per stuk € 8,10 *
Bamboo-Nature-Milieuvriendelijke-billendoekjes Bamboo Nature Milieuvriendelijke billendoekjes Artikelnr: onbekend

Per stuk € 2,50 *
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Douce Nature Inlegluier Douce Nature Inlegluier biologisch katoen Artikelnr: 856126

100% biologisch katoenen inlegluier van Douce Nature. Deze inleggers kunnen in iedere luier gebruikt worden wanneer je de billen van je baby niet wilt blootstellen aan de irriterende stoffen van regul
Per stuk € 6,37 *
Billendoekjes Natracare | biologisch katoen Natracare Billendoekjes biologisch katoen Artikelnr: 811444

Natracare Billendoekjes | Biologisch Katoen Vervaardigd met biologische abrikozenolie, linde en kamille.  Reinigt op milde wijze de billetjes van jouw kleintje! De belangrijkste eigenschap...
Per stuk € 4,99 *

Ecologische luiers & billendoekjes

Luiers, wegwerp luiers, wasbare luiers en billendoekjes. Uiteraard allemaal met een ecologische afdruk. Je kunt er zeker van zijn dat het biologische en natuurlijke producten zijn. Duurzaam, milieu vriendelijk en uiteraard zonder de schadelijke en irriterende stoffen, voor baby's en kinderen!

Luiers met een eco label
Het bestaat hoor! Luiers met een fijne pasvorm, die goed absorberen en ook nog eens ecologisch zijn. Beter voor het milieu en beter voor jouw kleintje. Bambo luiers en luierbroekjes die het Nordic Swan Ecolabel hebben verkegen! En wel te verstaan zijn het de enige luiers met een eco keurmerk.
Zeer zachte luiers, ze zijn dun en bevatten geen pvc, parfum, lotion of witmakers. Ze worden door dezelfd machine vervaardigd als pampers luiers echter dan alleen met milieuvriendelijke stoffen. De luiers van Bambo zijn als beste getest in Zweden en Denemarken.

Billendoekjes en snoetenpoetsers van Bambo & Natracare
Zeer milde en zacht voor de huid zijn de biologisch katoenen billendoekjes van Bambo en Natracare. De billendoekjes kun je tevens zeer goed gebruiken als snoetenpoetsers. Handig dus voor onderweg! Zonder geur en zeer geschikt voor de gevoelige baby en kinderhuid

Wasbare luiers binnenkort bij Biocare Online verkrijgbaar
Wanneer je wasbare luiers gebruikt van biologisch katoen en nauurlijke materialen dan kun je er zeker van zijn dat je baby of dreumes niet in contact komt met irriterende en schadelijk stoffen. Het is duurzaam, ecologisch en economisch rendabel. Al met al een hele berg aan voordelen wanneer je overstapt op wasbare luiers. Vind je het vies of denk je dat je er geen tijd voor hebt omdat wegwerpluiers zogenaamd makkelijker zijn? Schijn bedriegt, aangezien iedereen tegenwoordig een wasmachine thuis heeft staan en deze neemt het wassen van de wasbare luiers graag voor je uithanden. Vele moeders die al wasbare luiers gebruiken geven zelfs aan dat wasbare luiers net zo makkelijk zijn dan wegwerp luiers.


 



| Meer