webwinkelkeurmerk
check

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

check

Gratis verzending boven €45,-

check

Uitsluitend 100% natuurlijke cosmetica

check

Afhalen in onze fysieke winkel mogelijk

check

14 dagen retourrecht

check

Dagelijks snel bereikbaar via WhatsApp

Hygiene / Luiers & Doekjes
Toon filters

Luiers & Doekjes

Duurzaam, milieu vriendelijk en uiteraard zonder de schadelijke en irriterende stoffen, voor baby's en kinderen!


Weergave:

Ecologische luiers & billendoekjes

Luiers, wegwerp luiers, wasbare luiers en billendoekjes. Uiteraard allemaal met een ecologische afdruk. Je kunt er zeker van zijn dat het biologische en natuurlijke producten zijn. Duurzaam, milieu vriendelijk en uiteraard zonder de schadelijke en irriterende stoffen, voor baby's en kinderen!

Luiers met een eco label

Het bestaat hoor! Luiers met een fijne pasvorm, die goed absorberen en ook nog eens ecologisch zijn. Beter voor het milieu en beter voor jouw kleintje. Bambo luiers en luierbroekjes die het Nordic Swan Ecolabel hebben verkegen! En wel te verstaan zijn het de enige luiers met een eco keurmerk.
Zeer zachte luiers, ze zijn dun en bevatten geen pvc, parfum, lotion of witmakers. Ze worden door dezelfd machine vervaardigd als pampers luiers echter dan alleen met milieuvriendelijke stoffen. De luiers van Bambo zijn als beste getest in Zweden en Denemarken.

Billendoekjes en snoetenpoetsers van Bambo & Natracare

Zeer milde en zacht voor de huid zijn de biologisch katoenen billendoekjes van Bambo en Natracare. De billendoekjes kun je tevens zeer goed gebruiken als snoetenpoetsers. Handig dus voor onderweg! Zonder geur en zeer geschikt voor de gevoelige baby en kinderhuid

Wasbare luiers binnenkort bij Biocare Online verkrijgbaar

Wanneer je wasbare luiers gebruikt van biologisch katoen en nauurlijke materialen dan kun je er zeker van zijn dat je baby of dreumes niet in contact komt met irriterende en schadelijk stoffen. Het is duurzaam, ecologisch en economisch rendabel. Al met al een hele berg aan voordelen wanneer je overstapt op wasbare luiers. Vind je het vies of denk je dat je er geen tijd voor hebt omdat wegwerpluiers zogenaamd makkelijker zijn? Schijn bedriegt, aangezien iedereen tegenwoordig een wasmachine thuis heeft staan en deze neemt het wassen van de wasbare luiers graag voor je uithanden. Vele moeders die al wasbare luiers gebruiken geven zelfs aan dat wasbare luiers net zo makkelijk zijn dan wegwerp luiers.| Meer