webwinkelkeurmerk
check

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

check

Gratis verzending boven €45,-

check

Uitsluitend 100% natuurlijke cosmetica

check

Duurzame producten voor het hele gezin

check

14 dagen retourrecht

check

Dagelijks snel bereikbaar via WhatsApp

Jouw privacy is belangrijk voor ons!

Privacy policy
Biocare Online  respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.
Biocare Online gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
  • Als je een bestelling plaatst, hebben wij jouw naam, e-mailadres en aflever adres nodig om een factuur te maken, je bestelling uit te voeren en jou van het verloop op de hoogte te kunnen houden, maar ook voor het bevestigen van je boeking. Betaling van je bestelling verloopt via Rabobank.
    • Voor achteraf betalen via RABOBANK voert deze ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro een gegevenscontrole uit. Hiervoor zijn je naam, adres, geboortedatum en betaalgegevens nodig.
    • Voor betaling via IDEAL, Paypal & MisterCash  zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.
    • Betaling via RABOBANK gebeurt via een pinapparaat.
  • Na de ontvangst van je bestelling ontvang je, namens Biocare Online éénmalig een e-mail van ons (en eventueel nog één keer een herinnering). Voor deze handeling ontvangt Webwinkelkeur alleen je naam en e-mail adres voor het versturen van deze e-mail namens Biocare Online Via deze link kun je de ervaring met Biocare Online delen met toekomstige klanten.
  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal eens per maand de nieuwsbrief met daarin relevante informatie betreft onze webshop en kortingscodes.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar info@biocareonline.nl
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars  eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor het boeken van onze boekhouding maken wij gebruik van een koppeling met exact online boekhoudprogramma. Na het exporteren van de geplaatste orders worden hierin alleen uw naam, de datum van wanneer de bestelling is geplaatst ,de hoogte van het bedrag van uw bestelling en het btw tarief gedeeld met exact online boekhouding. Wij verwijzen jullie naar de verwerkingsovereenkomst van Exact Online boekhouden voor deze overeenkomst.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Samenwerking met derde partijen
Biocare Online werkt samen met de volgende partijen:
  • MyParcel ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van My Parcel voor meer informatie.
  • Sisow (ideal & mistercash) ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Sisow  voor meer informatie.
  • Yourhosting is de host van deze webwinkel Alle gegevens die je via mijn webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Yourehosting websitehosting/webwinkelhosting]. Yourhosting heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Alle derde partijen waar wij verder nog mee samen werken youtube, instagram verzamelen zelf gegevens die wij niet direct verstrekken aan deze 3de partijen. Wij wijzen jullie naar de verwerkingsovereenkomsten van deze organisaties.

Daarnaast gebruikt Biocare Online cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen wij er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Cookies
Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies
Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Biocare Online verkoopt je gegevens niet
Biocare Online zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.
Bewaren van persoonlijke gegevens
Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 3 jaar bewaard. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief. Gegevens die je hebt verstrekt op de website van Biocare Online via Webwinkelkeur ten behoeve van het beoordelen van Biocare Online blijven bewaard.
Jouw gegevens inzien
Je hebt altijd het recht om de door Biocare Online opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar service@biocareonline.nl Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.
Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.
Autoriteit Persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Biocare Online  en kom je er met ons niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Datalek melding
Per 1 januari 2016 zijn wij, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.
Contactgegevens
Biocare Online
De Veken 17
007
1716KE OPMEER

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag via 0229-758783. Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact zij wij ook bereikbaar via: what's app: 0642801794 of via email : service@biocareonline.nl


 


| Meer


Rust en Ontspanning

Soms is het tijd om even echt te ontspannen. Dagen van rustig opstaan en mentaal helemaal opladen.

Daarom zijn we van 11 augustus t/m 25 augustus beperkt bereikbaar en
versturen wij deze dagen GEEN orders.

Jullie kunnen gewoon je bestelling plaatsen, echter worden de orders weer verstuurd vanaf maandag 27 augustus.
Onze kantenservice is tussen 11 & 25 augustus bereikbaar op dinsdag - woensdag - donderdag via telefoonnummer:
0229-758783 en per mail via service@biocareonline.nl tussen 10.00uur en 14.00uur.

Hartelijke groet,

Team Biocare